SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gençlik Konseyi'nden Eğitime Destek

0
Güncellendi - 2017-01-10 20:57:43
Gençlik Konseyi'nden Eğitime Destek
A- A+ PAYLAŞ

Gençlik Konseyi, Arapgir Yatılı Bölge (YBOO) Ortaokulunda, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavına hazırlanan öğrencilere, 4 Bin Adet TEOG Yardımcı Kitap Kaynaklarını ve Yaprak Testlerini Öğrencilere teslim etti.

Okul Müdürü Aydın Yurtsever, İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Ergül Bay ve (YBOO) Yatılı Bölge Ortaokulu Öğretmenlerinin de katılımı ile kaynaklar gençlere dağıtıldı.

Konu ile Alakalı açıklama yapan Gençlik Konseyi Genel Başkanı Ahmet Bayduz şu ifadelere yer verdi:

"En büyük yatırımımız geleceğimizin teminatı olan gençlerimizdir. Onları hayata hazırlamak için bir üst eğitim kurumuna yerleşirken en iyi okulları kazanmalarını istiyoruz. Bu başarıyı daha da ileriye taşıma azmindeyiz. Bu sebeple Gençlerimize 4 bin Adet Yardımcı Kaynak ve Yaprak Testlerimizi dağıttık. Daima genç fidanlarımızın yanında olacağız. Sınav öncesi ve sonrasında da çeşitli sosyal etkinlikler planlıyoruz. Şimdiden sınava girecek bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum."

Arapgir Gençlik Konseyi Temsilcisi Bayram Koç ise, “Kaynak kitaplarımızı ve Yaprak Testlerimizi sınava girecek olan öğrencilerimizin kullanımına sunulmak üzere bugün Okul Müdürümüze teslim ettik. Öğrencilerimiz bu kitaplardan istifade edeceği için memnun olduk. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Okul Müdürü Aydın Yurtsever de, “Bu güzel ve anlamlı çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Geleceğine sahip çıkan böyle gençlerin olması bizleri ve tüm arkadaşlarımızı mutlu etti. Bizler de daima gençlerin yanındayız.” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız