SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gençlik Konseyi'nden Feribot Gezisi

0
Güncellendi - 2017-05-07 15:25:39
Gençlik Konseyi'nden Feribot Gezisi
A- A+ PAYLAŞ

Gençlik Konseyi Başkanlığı'nın organizesi, Büyükşehir Belediyesi ve Battalgazi Belediyesi’nin Destekleri ile Feribot Turu ve Tarihi Eserler gezisi düzenlendi.

Cumartesi günü düzenlenen Feribot Turuna ve Tarihi Eserler gezisine 100 genç katıldı. Konu ile alakalı açıklamalarda bulunan Gençlik Konseyi Genel Başkanı Ahmet Bayduz şu ifadelere yer verdi:

“Gençlik Konseyi ailesi olarak Anadolu’nun ana yurt yaptığı ilçemiz olan Battalgazi’de Gençlerimiz ile buluştuk. Birlik ve Beraberlik içerisinde farklı görüşteki, farklı fikirlerdeki kardeşlerimize  “Feribot Turu” ile unutamayacağı mutlu dolu ve sevinç dolu anlar yaşattık. Turumuzun hemen ardından Battalgazi ilçemizdeki “Tarihi Eserlerimizi” Rehber eşliğinde ziyaret edip, tarihimizin en derinliklerine inme fırsatını ve yerinde görme fırsatını bulduk. Gençlerimizin etkinliklerimizdeki memnuniyetlerini gördükçe bu Faaliyetleri olabildiğince arttırıp gençlerimizin yanında olmaya çalışacağız. Sözlerime şu ifadeleri ekleyerek devam etmek istiyorum. Herkes Müsterih olsun.. Bugün öyle bir gençlik yetişiyor ki..  Milli ve Manevi Değerlere önem veren, umut dolu, sevgi dolu, hayat dolu, Birlik içerisinde, kardeşçe, ayrıştırmadan uzak, ötekileştirmeden uzak, setleri yıkan ve en önemlisi de Milletin özlediği “Bilinçli Gençliği”  yetiştirme de büyük çalışmalar yapmaya devam edeceğimizi belirtmek isterim. Bu anlamlı projelerin gerçekleştirilmesinde daima Gençliğin yanında olan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır Bey'e ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Bey'e şahsım ve Gençlik Konseyi ekibimiz adına teşekkür ederim.”

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız