SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gençlik Meclisi'nde Kongre

A- A+ PAYLAŞ

Kent Konseyi bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Meclisi'nin genel kurulu yapıldı.

Genel kurula ilişkin Kent Konseyi basın bülteni şöyle:

"Malatya Kent Konseyi bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Meclisi 3.Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi. Gençlik Meclisi Başkanı olan Av. Yavuz Aktaş'ın vatani hizmetini yapmak için askere gitmesinden sonra seçilen yeni Gençlik Meclis Başkanı Abdulbasit Demirkaya’nın da vatani hizmet için askere gitmesi üzerine boşalan Gençlik Meclis Başkanlığı ve Yürütme Kurulunun oluşturulması için Kent Konseyi Fethi Gemuhluoğlu toplantı salonunda gerçekleştirilen genel kurul yoğun bir katılım ile yapıldı.

Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Malatya’daki tüm gençlerin Kent Konseyinde temsil edilmeleri için, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Gençlik Spor İl Müdürlüğü, İnönü Üniversitesi, Partilerin Gençlik Kolları, STK’lar ve merkezdeki liselerden gençlerin katılımı sağlaması için yazılı müracaatta bulunarak gençleri bir araya getirmeyi başardı.

Kent Konseyi Fethi Gemuhluoğlu Toplantı Salonunda yapılan Genel Kurulda Kent Konseyi Gençlik Meclisi Koordinatörü Alp Tekin Saran Gençlik Gençlik Meclisi ve faaliyet alanları hakkında bilgi verdi.

Kent Konseyi Genel Sekreteri Avukat Ali Yıldırım; yasa gereği Kent Konseyleri bünyesinde Kadın ve Gençlik Meclislerinin oluşturulduğunu ve meclis başkanlarının yine yasa gereği Kent Konseyi Yürütme Kurulunun üyesi olduklarını belirtti.

Yıldırım: Yapılacak Çalışmaların Destekçisi Olacağız
Gençlerin toplantıya göstermiş oldukları duyarlılıktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kent Konseyi Genel Sekreteri Avukat Ali Yıldırım, Gençlik Meclisinin oluşumunda her kesimden katılımın sağlanması için çalıştıklarını belirterek, Kent Konseyi olarak Gençlik Meclisi tarafından hayata geçirilecek çalışmaların destekçisi olacaklarını söyledi.

Yıldırım’ın konuşmasının ardından Gençlik Meclisi Başkanlığı için aday olan gençler arasında Gençlik Meclisi Genel Kurulu tarafından en çok oyu alan Eyüp Dağdeviren Gençlik Meclisi Başkanı seçildi.

Dağdeviren yaptığı ilk konuşmasında, yaklaşık bir yıldır Gençlik Meclisinin yürütme kurulu içerisinde yer aldığını bir yıllık süre zarfında yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bu çalışmaları yaparken ilk hedeflerinin ilimizde bulunan her kesimden gençleri bir araya getirmek için çok çaba sarf ettiklerini belirten Dağdeviren, farklı görüşlerin tartışıldıkça ortak noktalarda buluşacağına inandıklarını söyledi.

Dağdeviren’in konuşmasının ardından Gençlik Meclisi Yürütme Kurulunda yer almak isteyen 36 genç arasından yine Gençlik Meclisi Genel Kurulu tarafından herkesin sandığa giderek oy kullanması ile yapılan seçimde en çok oyu alan gençler arasında Kent Konseyi Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu seçildi.

Programın sonunda söz alan gençler birtakım öneriler ortaya koyarak bu önerilerin hayata geçirilmesi için nasıl bir çalışma sistemi ile hareket edilmesi gerektiği hususunda kendi aralarında görüş alışverişinde bulundular.

Kent Konseyi Yürütme Kurulu:
1. Eyüp Dağdeviren (Başkan)
2. Gökmen Şeker
3. Özcan Berk
4. İhsan Yaman
5. Cemil Coşan
6. Ömer Faruk Bayram
7. Burak Özdemir
8. Büşra Kocaaslan
9. Gönül Firdevs Gül
10. Selin Dağdeviren
11. Çiğdem Akıncı
12. Münire Koyun
13. Duygu Merve Yağış
14. Recep Berk"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız