SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gençlik Meclisi'nden Satranç Turnuvası

0
Güncellendi - 2017-02-21 21:04:44
Gençlik Meclisi'nden Satranç Turnuvası
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından organize edilen ödüllü satranç turnuvası büyük ilgi gördü.

Edinilen bilgiye göre Sanat Sokağında bulunan Gençlik Merkezinde düzenlenen turnuvaya Üniversite ve Lise düzeyinde gençlerin yoğun katılımı gerçekleşti. 18 Şubat Cumartesi günü yapılan turnuva çok çekişmeli karşılaşmalara sahne oldu.

Konu ile ilgili konuşan Gençlik Meclisi Başkanı Mustafa Ateş: “Gençlik Meclisi olarak Genç kardeşlerimizin iyi ve nitelikli zaman geçirmeleri ve bunun yanında öğretici bir etkinlikte bulunmaları amacıyla satranç turnuvası düzenledik. Katılımın bu kadar yoğun olması bizi ayrıca memnun etti. Çok güzel bir turnuva oldu. Arkadaşlarımız büyük bir olgunlukla yarıştılar ve hak edenler ödüllerini aldılar. Yaptığımız faaliyetlerde bizden desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır ve Kent Konseyi Genel Sekreteri Sayın Abdullah Pektaş’a teşekkür etmek istiyorum. Bundan sonraki süreçte de buna benzer etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz. Gençlerimiz için hep daha iyisini yapmaya gayret göstereceğiz. ”

Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreteri Abdullah Pektaş ise “Gençlik Meclisimizin organize ettiği satranç turnuvası gayet iyi bir ilgi gördü ve son derece güzel geçti. Gençlerimiz ülkemizin geleceğidir. Bunun bilincinde olarak gençlere yönelik olarak öğretici etkinlikler yapmaya gayret gösteriyoruz.  Bundan sonra da bu etkinlikleri yapmaya devam edeceğiz. Bütün katılımcıları ve kazanan kardeşlerimi kutluyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Bülten

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız