SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gençlik Narın Çekirdeğinde !

A- A+ PAYLAŞ

Kadınlar nar çekirdeği yağının sırrını keşfetti çünkü o farklı bir güzellik iksiri. Yıpranmış ciltler için mucize yaratıyor.

Bakımsızlık, yaş ve hava etkilerinden dolayı bazı maddeleri kaybetmiş ve yıpranmış ciltler için "S.O.S çözüm" olarak bitki yağları var.

Bunlar kan dolaşımını artırıyor ve yüz çizgilerinde etkili oluyor. Çoğunda şifa ve gençlik özellikleri saklı ama "nar çekirdeği yağı" gençliğin gizli sırrını barındırıyor. Doğal Ürün Uzmanı Volkan Kurt, www.herbalium.net sitesinden yağ hakkında detaylı bilgi verirken, bu yağın düzenli kullanımda cildin pürüzsüz bir hale gelmesine neden olduğunu açıkladı.

Yaşlılığı tersine çevirici özelliği ile güzelliğine düşkün kadınların çoğu onu tercih ediyor.

HÜCRE YENİLİYOR

Bu mucize bitkisel yağ, sadece cilde ihtiyaç maddelerini takviye etmekle kalmıyor, yenileme özelliği de bulunuyor. Herbalium adlı bitkisel ve doğal güzellik ürünleri üreten firmanın müdürü olan Kurt, nar çekirdeği yağının kırışıklıkların giderilmesini sağlamakta eşsiz olduğunu söyledi. Uzmanlar hücrelerin yenilenmesine yardımcı olduğunu açıklarken, cilt dokusunun daha pırıltılı ve elastiki görünmesini sağladığını, cildin kaybettiği kolojeni ve cilde gerekli olan malzemeleri kazandırdığını ifade ediyor.

NASIL KULLANILIYOR?

Bu ürün orta yaşlar için yaşlanmayı önleyici özelliklere sahip. Genç ciltler de de canlı ve parlak bir görünüm veriyor, çizgileri engelliyor. Tüm yüze ve boyuna uygulanan yağ, bir pamuğa dökülerek cilde yediriliyor. Sonra parmaklarınızla hafif hafif masaj yaparak gözaltı hariç masaj yapılıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız