SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gençlik Önceliğimiz Olacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:40:46
A- A+ PAYLAŞ

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı Hamit Güneş, Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Malatya Şubesi'ni ziyaret etti. 

Ziyarette konuşan MTTB Şube Başkanı Mücahit Balin, Güneş’e başarılar dileyerek, “Genç bir sivil toplum kuruluşu olarak başkanlarımızdan gençlerin üzerinde durmasını istiyoruz. Belediyecilik her ne kadar imar ve imar konuları ile göz önünde bulunsa da, gençliğe iyi yatırım yapmalarını arzu ediyoruz” dedi.

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı Hamit Güneş ise, “Ben sosyal belediyecilik üzerinde duruyorum. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutacak sosyal projeler üzerinde duracağız. Her mahallede gençlerimizin eğitim ve kültürel faaliyetler sürdürebilecekleri eğitim alanları kazandıracağız. Benim en iyi mega projem, vatandaşlara huzurlu ve rahat bir ortam sağlamaktır. Her mahallede kesinlikle okuma ve eğitim salonları yapacağız. Sivil toplum kuruluşları ile birlikte çalışacağız ve projeleri birlikte yürüteceğiz. Gençlik bizim önceliğimiz olacaktır” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız