SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gençlik Şöleni' ve Şenlik İptal

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:55:07
'Gençlik Şöleni' ve Şenlik  İptal
A- A+ PAYLAŞ

AKP Gençlik Kolları tarafından 17 Mayıs 2014 günü Malatya'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımı ile yapılacağı açıklanan 'Gençlik Şöleni' iptal edildi.

AKP Gençlik Kolları tarafından  bir süre önce yapılan açıklamada, “17 Mayıs 2014 tarihinde İnönü Stadyumu’nda saat 15.30’da başlayacak olan Gençlik Şöleni’ne, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve birçok devlet büyüğü de katılacak. Gençlik şöleni, Türkiye’nin 81 ilinden gelecek olan binlerce genç ile “Yürüyeceksin gençlik yürüyecek arkandan” sloganıyla liderimiz Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı Malatya’da buluşturacak. Ayrıca, Türkiye’de öğrenim gören 65 ülkeden toplam 300 yabancı genç şölene davetli olarak katılacak." ifadelerine yer verilmişti.

AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Manisa Soma'da meydana gelen maden faciası sonrasında AKP Gençlik Kolları'nın düzenleneceği belirtilen 'Gençlik Şöleni'nin iptal edildiğini belirtti. Tüfenkçi şölenlerin iptal edilmesi nedeniyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da Malatya ziyaretinin de iptal olduğunu ifade etti.

Bu arada; 19 Mayıs Gençlik Bayramı nedeniyle Malatyapark tarafından organize edilen Gökçe konserinin iptal edildiği bildirildi. 

Malatyapark AVM Genel Müdürü Yılmaz Aslan, Soma’da kömür madeninde yaşanan kaza nedeniyle sanatçı Gökçe’nin katılacağı konser ile diğer tüm eğlence ve aktivitelerin iptal edildiğini açıklayarak, “Yaşanan acı olaydan dolayı büyük üzüntü içerisindeyiz. Milletimizin acısını yürekten paylaşıyoruz. Dileğimiz bu tür olayların bir daha yaşanmaması içindir” dedi.

BAHAR ŞENLİKLERİ DE İPTAL..

Ayrıca İnönü Üniversitesi’nde, 16-18 Mayıs tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan 19. Bahar Şenlikleri’nin iptal edildiği bildirildi. 

İnönü Üniversitesi tarafından konuyla ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada, “Manisa'nın Soma ilçesindeki maden ocağında meydana gelen faciada yüzlerce vatandaşımızın hayatını kaybetmeleri nedeniyle millet olarak derin üzüntü içindeyiz. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Ayrıca, üniversitemizde 16, 17 ve 18 Mayıs tarihlerinde yapılması planlanmış olan 19. Bahar Şenlikleri iptal edilmiştir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” denildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız