SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gençlik Şöleni Yapıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:32:38
Gençlik Şöleni Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, CHP İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen gençlik şöleni ilgi gördü. 

Gençlik şölenine; Doğanşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaman, CHP İl Başkanı Enver Kiraz, Doğanşehir İlçe Başkanı Mehmet Canpolat, il gençlik kolları başkanı, belde ve ilçe teşkilatı gençlik kolları ve CHP ilçe ve belde başkanları, CHP yönetimi ve halk katıldı.

Doğanşehir belediye düğün salonunda yapılan etkinlikte, ilk önce gelen telgraflar okundu.

CHP Malatya İl Gençlik Kolları Başkanı Hasan Karakış yaptığı konuşmada, "Bizler yaklaşan yerel seçimler öncesinde sıkı çalışmalı ve partimizin hedefe ulaşması için gayret sarf etmeliyiz. Unutmayın partimizin tek bir mermisi kaldı. O da biz gençler. Geçler, parti içinde görev verilmesi beklenmemelidir. Çünkü vazifeye atılmak için içinde bulunduğumuz imkan ve şeraiti beklemek zorunda değiliz" diyerek, gençlerin çalışmalarına hız vermesini istedi.

CHP Doğanşehir İlçe Başkanı Mehmet Canpolat ise, "İlçe başkanı olarak gençlerimizi kutluyorum. Bu tür etkinlikler düzenleyen gençlerimize güveniyoruz. Gençlerimize minnettarım, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz" dedi.

İl Başkanı Enver Kiraz da yaptığı konuşmada, Doğanşehir’de kayısının para etmediğini söyleyerek, “Geçmişte 2 ton kayısıyla bir traktör alan çiftçi, şimdi traktörün tekerini alamıyor” ifadelerini kullandı. Kiraz, hükümetin politikalarının tutarsız oluğunu savunup, iktidara gelmeleri için gençlerin de iyi çalışması gerektiğini söyledi.

Önümüzdeki yıl yapılacak mahalli seçimde yine Doğanşehir'i alacaklarını söyleyen Kiraz, "Kimse heveslenmesin" diye konuştu. 

Daha sonra program, Serdar Altıntaş konseriyle devam etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız