SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gençlik ve Kimlik Oluşumu" Paneli

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:35:49
A- A+ PAYLAŞ
 
"Gençlik ve Kimlik Oluşumu" konulu, bayanlara yönelik olarak panel düzenledi.
 
Malatya İl Müftülüğü tarafından düzenlenen ve Belediye Konferans Salonu'nda yapılan panelin yöneticiliğini Vaiz Feyza Uçar Serter yaptı. 
 
Panelde Vaiz Zehra Serter "kimlik oluşumunda ailenin etkisi" ve "gencin dini kimlik oluşumu", Vaiz Hatice Kurt, "kimlik oluşumunda arkadaşın etkisi" ve " sosyal kimlik oluşumu", Vaiz Tuba Nur Dönmez ise "medyanın kimlik oluşumuna etkisi" ve "cinsel kimlik oluşumu" konularında 2 bölüm halinde katılımcılara bilgiler aktardılar.
 
Kur'an Kursu öğreticilerinden Habibe Yavaş'ın Kur'an tilaveti ile başlayan panelde İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül selamlama konuşması yaptı. Müftü Gül, kadınlardan çocuklarını iyi yetiştirmelerini isteyip, "Dinimizi iyi öğretin ve peygamber efendimizi iyi tanıtın." dedi.  Çocuk ve gençlerin iyi yetiştirilmesinin öneminden bahseden Müftü Gül, kadınların camilerde açılan Kur'an kursları ve bazı camilerde verilen sohbetlere katılmalarını önerdi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız