SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gençlik ve Sevgi Festivali

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da ilk kez gençlik ve sevgi festivalinin düzenleneceği belirtildi. Festivalin okullar kapanmadan yapılacağı bildirildi.

Malatya Valilik salonunda festivalin komite üyelerinin belirlenmesi için toplantı düzenlendi. Vali Halil İbrahim Daşöz, Vali Yardımcısı Erdinç Filiz, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf İzzettin Cengiz, İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Mustafa Kılıç, bazı daire müdürleri, oda, dernek, sendika ve sivil toplum kuruluşları başkan ve yetkilileri ile engelli derneklerinin yetkilileri katıldığı toplantıda festivalde yapılacak etkinlikler ele alındı.

Vali Halil İbrahim Daşöz, "Festivalin amacı öz olarak, kültür ve sanat alanında etkinlikler yapıp, dostluk ortamını yaygınlaştırmak, ilimizin imajının yükselmesini sağlamaktır"dedi.

Malatya'nın son zamanlarda talihsiz olaylarla gündeme geldiğini, bu talihsiz olayların izlerini silmek istediklerine dikkat çeken Vali Daşöz, "Şehrimizin gülen yüzünü ortaya koyup, ilimizin imajını yükseltmemiz lazım"şeklinde konuştu.

Festivalde, 91 bin dev öğrenci kampanyası gibi gençlerin, engellilerin ve yetiştirme yurdu öğrencilerinin aktif olarak görev alacağını belirten Vali Daşöz, resmi kurumların festivale lojistik destek vereceklerini vurguladı.

Vali Halil İbrahim Daşöz, Gençlik ve Sevgi Festivali'nin bu ay veya önümüzdeki ay okullar kapanmadan düzenleneceğini ifade ederek, etkinliklerin kaç gün süreceğine ve tarihi konusunda komitenin karar vereceğini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız