SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gençlik ve Spora 9.7 Milyon TL

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:10:25
Gençlik ve Spora 9.7 Milyon TL
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, bu yılın ilk 9 ayında Malatya’daki spor ve gençlik yatırım projelerine aktarılan toplam kaynağın 9 milyon 707 bin TL olduğunu bildirdi. 

Milletvekili Fındıklı, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Malatya’ya 2012 Ocak ayından Ekim ayına kadar, 2012 yılı yatırım programında yer alan projelere önemli miktarda kaynak aktardığını belirtti.

Fındıklı, Yamadağ Kayak Merkezi için 500 bin TL, Gençlik Merkezi için 1 milyon TL, Yüzme Havuzu Pnomatik sistem kaplama projesi için 1 milyon 100 bin TL, Battalgazi Spor Salonu için 1 milyon 477 bin TL, Akçadağ Spor Salonu için 1 milyon 50 bin TL, Yakınca Spor Salonu için 300bin TL, Arapgir Öğrenci yurdu için 4 milyon TL, Darende Balaban Sentetik Futbol Sahası için 80 bin TL ve Kuluncak Sentetik Çim Yüzey Futbol Sahası için 100 bin TL tutarında kaynak aktarıldığını kaydetti.

Spor kulüplerine de yardım yapıldığını aktaran AKP Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, Malatya Ayyıldız Ampute spor kulübüne 3 bin TL, Bedensel engelliler spor kulübüne 3 bin TL, Gençlik görme engelliler spor kulübüne 3 bin TL, İşitme engelliler spor kulübüne 3 bin TL, Gençlik hizmetleri ve spor kulübüne 60 bin TL, Görme engelliler spor kulübüne 3 bin TL yardım gönderildiğini belirtti.

Fındıklı, Spor Toto Teşkilatı Başkanlığınca reklam karşılığı Anadolu Ateşi Gençlik ve Spor Kulübüne de 25 bin TL destek sağlandığını bildirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız