SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gençlik Yürüyüşü Yapıldı

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:03:25
Gençlik Yürüyüşü Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Gençlik Yürüyüşü yapıldı.Gençlik Haftası etkinlikleri, Gençlik Yürüyüşü ile start aldı. Malatya İnönü Stadı önünde başlayan yürüyüş, Atatürk Anıtı önünde sona erdi. Halk oyunları ekibi ve birçok spor branşından sporcunun katıldığı yürüyüşte Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Memnune Denizhan, Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, Gençlik Merkezleri Koordinasyon Şube Müdürü Murat Kılınç, Tesisler Şube Müdürü Ahmet Yücel, Gençlik Merkezi Müdürü Osman Şen ve antrenörlerde yürüyüşte yer aldı. Gençlik Haftası yürüyüşü kapsamında Atatürk Anıtına çelenk sunuldu. Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Memnune Denizhan tarafından anıta çelenk sunulmasının ardından halk oyunları ekibi bir gösteri yaptı. Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte konuşan Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Memnune Denizhan, "Cumhuriyetimizin ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin tarih bilinci, milli ruh ve şuur kazanmalarını; toplumla bütünleşmelerini, çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere aktif olarak katılmalarını sağlamak amacıyla her yıl 15-19 Mayıs tarihleri arası Gençlik Haftası ile Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutlanmaktadır" dedi.

Denizhan, kutlamalar çerçevesinde Malatya'da çeşitli etkinliklerin düzenleneceğini ifade ederek, şunları söyledi: "Gençlik Haftası, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tesislerinde 23 spor dalı ve kültürel alanlarda etkinlikler yapılacaktır. Bu etkinliklere tüm gençlerimizi ve halkımızı davet ediyoruz. Ayrıca 18 Mayıs saat 18.00'da Malatya Büyükşehir Belediyesi konferans salonunda Serdar Tuncer'in katılımıyla şiir dinletimiz olacak. 19 Mayıs akşam 19.00'da ise Atatürk Spor Salonu'nda Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programıyla etkinliklerimizi tamamlayacağız."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız