SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Genel Af Yok"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:50:26
A- A+ PAYLAŞ

Başbakan Erdoğan, ''Çözüm süreci'' ile ilgili olarak ''AK Parti iktidarında genel af söz konusu değildir. Bu aldatmacalara inanmayın'' dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Çözüm süreci''ni değerlendirirken, ''Kim diyorsa ki 'efendim burada genel af var', AK Parti iktidarında böyle bir af söz konusu değildir. Bu aldatmacalara inanmayın. Bunların hepsi yalandır, iftiradır'' dedi.

Erdoğan, Bandırma Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, önlerinde, demokrasi ve özgürlük mücadelesinde attıkları adımları engellemek isteyenler olduğunu söyledi.

Terörle mücadelede ettiklerini dile getiren Erdoğan, ''Yılmadan, usanmadan bu mücadele hamd olsun o da bir yerlere doğru geliyor. Çözüm süreci inanıyorum ki iyi gidiyor. Birilerine rağmen iyi gidiyor. Çünkü bizim niyetimiz hayır, akıbet de hayır. Biz terörü birilerinin istismarına kurban etmeyeceğiz. Terörle mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğiz'' dedi.

''Söylüyorum ya biz teröristle mücadele ederiz, parlamentodakiyle de müzakere ederiz'' diyen Erdoğan, şöyle konuştu:

''Bizim anlayışımız budur. 'Efendim bebek katilleriyle masaya oturulmaz.' Kimin, nerede, neyi, nasıl yapacağını biz biliriz. Neyi, nasıl yapacağımızı biz biliriz. İmralı'ya götürüp koyanlar, İmralı'ya götürdükleri zaman hangi yasa gündemdeydi biliyorsunuz. Ve İmralı'ya götürüldü. Şimdi de Milli İstihbarat Teşkilatımız (MİT) ile biz gerekli olan çalışmaları yapıyoruz. Ve bütün derdimiz nedir? Bütün derdimiz bu ülkeye huzur gelsin, refah gelsin, mutluluk gelsin. Kim diyorsa ki 'Efendim burada genel af var', AK Parti iktidarında böyle bir af söz konusu değildir. Bu aldatmacalara inanmayın. Bunların hepsi yalandır, iftiradır, Tayyip evladınızdan, kardeşinizden böyle bir şey duymadıkça hiçbir şeye inanmayın. Asla inanmayın. Çünkü biz böyle bir yetkiyi kendimizde görmeyiz. Katilleri af yetkisi bizim değildir. Biz böyle bir şeye karışmayız.''

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız