SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Genel Başkan Bozuntusu!."

0
Güncellendi - 2016-01-18 17:06:03
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik ithamlarını 'genel başkan bozuntusu' sözleriyle eleştirdi. Çalık, gündemdeki terör olaylarını da değerlendirdi.

Milletvekili Öznur Çalık, Kırmızı Et Üreticileri Birliği’ni ziyaret etti. Birlik Başkanı Mehmet Taneli ile bir süre sohbet eden Çalık, gündemdeki konuları değerlendirdi.

Çalık, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik ithamlarını eleştirerek, “Biz bunun için mücadele ederken maalesef ana muhalefetin Genel Başkanı olarak bir kez daha tek başına genel başkanlığa getirilen, 8 kez seçim kaybeden, bir lider diye kendini tanıtan birisi, milletin oylarıyla yüzde 52 oy alan bir cumhurbaşkanına sürekli dil uzatıyor. Şimdi bir CHP'li vatandaşımız telefon açtı, numarasını isteyen bütün Cumhuriyet Halk Partililere verebilirim. ‘Biz onları geldikleri sandığın dibine tekrar geri göndereceğiz’ diyorlar. Bunun en önemli sebebi, siz milletin değerleriyle uğraşırsanız, siz milletin sahip çıktığı insanlarla uğraşırsanız, siz cumhurbaşkanı üzerinden prim yapmaya kalkarsanız, milletin size vereceği en güzel cevap sandıkta olur. Milletin size vereceği en güzel cevap biraz evvelki vatandaşımızın söylediği, yüreğinde etmiş olduğu duaların yerine beddualardandır. Bilin ki milletin değerleriyle uğraşmayacaksınız. AK Parti eğer 13 yıldır iktidar ise bunun en önemli sebebi milletin değerleriyle uğraşanlarla uğraştı ve milletin duasına mazhar oldu” ifadelerini kullandı.

Çalık, “Şimdi cumhurbaşkanımıza söylediği her hakaret cümlesini kendisine iade ederken genel başkan bozuntusu olarak ortaya çıkan ve SSK Genel Müdürlüğü esnasında Sosyal Güvenlik Kurumu'na dönüştürdüğümüz kurumu batıran, Cumhuriyet Halk Partisi'nin genel müdürü bilsin ki cumhurbaşkanıyla, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gurur duyuyoruz. Sonuna kadar da gurur duymaya devam edeceğiz. Milletin almış olduğu yüzde 52 oy oranıyla Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk seçilmiş cumhurbaşkanına dil uzatmak hiç kimsenin haddine değildir, hakkı da değildir. Kimseye saygısı yoksa millete saygısı olsun. İnşallah bunların cevabını da milletimiz sandıkta verecektir. Onların en büyük korkusu Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti iktidarıdır. Bu gidişle Allah nasip ederse daha yüzyıllar boyunca iktidarda olacağız. Cumhuriyet Halk Partisi'nin esamesi okunur mu bilmem ama bilsinler ki AK Parti milletin gönlünde her zaman yer etmiştir” diye konuştu.

Gündemdeki terör olaylarını da değerlendiren Çalık, “Gerilim şu anda Türkiye gündeminde özellikle Güney ve Doğu Anadolu bölgemizde terörün yaşatmış olduğu ortam hepimizin yüreğini yarasıdır. Şehitlerimiz için hepimiz ağlıyoruz. Askerlerimiz için, polislerimiz için, sivil vatandaşlarımız için ağlıyoruz. Annelerin 5 aylık bebekleri için ağlıyoruz. Malatya’mızda da şehitlerimiz var. Tüm Türkiye'deki şehirlerin anaları gibi sadece onların yüreğine değil tüm ülkemizde düşüyor. Ben bir kez daha silahların arkasına saklanarak siyaset yaptığını düşünen siyasi parti başta olmak üzere bütün terör örgütlerine, DEAŞ’ından PKK'sına, Boko Haram'ından DHKP-C'sine bütün terör örgütlerini lanetliyorum. Silahlı barışın olmayacağını herkesin çok net bilmesi gerekir. Maalesef şöyle bir algı oluşturuyor. Sultanahmet'teki saldırıya DAEŞ yapmış, öbürünü Diyarbakır'daki, Çınar'daki emniyet karakollarına emniyet lojmanlarına yapılan saldırıyı PKK yapmış. Terör örgütünün hangisi olursa olsun lanetlenmek zorundadır ve insanlarımıza yapılan bu şiddetin bu katliamların dur denilmesi gerekmektedir” şeklinde konuştu.

Malatya’daki hayvancılığın sorunlarını bildiklerini ve yakından ilgilendiklerini belirten Çalık, "Malatya’mızdaki hayvancılığın geliştirilmesi için çok önemli adımlar atılmasına sivil toplum kuruluşlarımız vesile oldu. Çok önemli işler yapıldı. Bugün hayvancılık adına, atılacak adımlar adına Türkiye’de 4 tane, belki aktif olarak çalışacak ilk olan Malatya’daki tarıma dayalı ihtisas organize sanayi, hayvancılık organize sanayisini Allah nasip ederse Malatya’ya kazandıracağız” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dele getiren Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Taneli ise ihtisas organize sanayi, hayvancılık organize sanayisinin Malatya’ya kazandırılacak olmasından dolayı da teşekkür etti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Servet (8 yıl önce)
    Yakışık alan bir açıklama olmamış.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (8 yıl önce)
    Öznur ÇALIK hakkında CHP nin tazminat davası açması gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdulvahap K. (8 yıl önce)
    Sen ne zaman susacaksın?
    0
    0
    Yanıtla
  • Şahin (8 yıl önce)
    KONUŞMAYAN SEN KALMIŞTIN. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Kurultayda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konunumuna uygun hareket etmeyip tarafsızlığını yitirerek"Diktatör Bozuntusu" lafı üzerine Kırmızı et üreticileri birliğinde yaptığı konuşmada Sayın Kılıçdaroğlu'na hakaret etmiş.AKP kanadı bu konuda koro halinde Kılıçdaroğlu'na saldırdı.Demekk ki eski liderlerine toz kobndurmayı içlerine sindiremiyorlar.Ayrıca Erdoğan'ın AKP ile organik bağınında bir yansımasıdır.Kılıçdaroğlu bu eleştiriyi ilk defa yapmıyor.Mecliste söylenen bir eleştiri suç sayılmıyor.Kurultayda söylendiğinde hakaret suçu oluyor.Ey Çalık konuşmanda SSK Gn.Md.ve Bağkuru batırdığı gibi sözlerde söylemişsin.Bu kouda çok inceleme yapıldı.Bir şey çıkmadı.Dürüstlükten söz ederken dönüp kendi partine bakman gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • YASİN ÇİFTÇİ (8 yıl önce)
    Kırmızı Et Üreticileri Birliği Denilince Aklıma Geldi Bu arada kırmızı etin en pahalı olduğu ülkeyiz. Şu Şöyledir Bu Böyledir Aman Kimse Duymasın . . .
    0
    0
    Yanıtla