SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Genel Başkan Güzellemesi!

A- A+ PAYLAŞ

CHP'nin hafta sonunda yapılan olağanüstü kurultayında Malatya il başkanı Ağbaba'nın da bir konuşma yaptığı bildirildi.

CHP il merkezinden konuya ilişkin yayınlanan basın bülteni şöyle:

"Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 15. Olağanüstü Kurultayı 18 Aralık’ta Ankara'da yapıldı. CHP Kurultayı'nın yapıldığı salonda tek bir boşluk bile kalmazken delegeler yer bulmakta güçlük çekti. İzleyici partililerin ön saflarda olması ise dikkat çekti. CHP Kurultayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşması ile başlarken Kılıçdaroğlu’nun konuşmasının ardından CHP Malatya İl Başkanı Veli Ağbaba’da bir konuşma yaptı.

Ağbaba yaptığı konuşmada Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde CHP iktidarının çok yakın olduğunu ifade etti.

Ağbaba’nın Kurultay Konuşması:

“Emeğin, özgürlüğün, temiz siyasetin, dürüstlüğün öncüsü, Türkiye’nin lideri Sayın Genel Başkanım,

CHP’nin değerli delegeleri, laik, demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nin en büyük güvencesi hanımlar, partimizin emektarı, geleceğimiz olan sevgili gençler, sevgili dostlar, dünyanın ve Türkiye’nin kayısı başkenti olan Malatya ve Malatyalılar adına hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum.

Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en yakın arkadaşı, partimizin 2. Genel Başkanı, Lozan Kahramanı ve ülkemize demokrasiyi getiren büyük devlet ve siyaset adamı İsmet Paşa’nın, İsmet İnönü’nün memleketi, batının-doğuya, doğunun -batıya açılan kapısı Malatya’dan size sevgi, saygı getirdim. Onların adına bir kez daha selamlıyorum.

Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde, CHP’nin iktidar koşusunda doğudan batıya, kuzeyden güneye tüm Türkiye bütünleşmiş ve kaynaşmış olarak iktidara koşuyoruz.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde artık devrimcilerin sesi yükseliyor.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde artık gençlerin, kadınların sesi yükseliyor.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde artık engellilerin, dışlananların sesi yükseliyor.

Bu ses öyle gür, öyle heyecanlı, öyle devrimci sesler ki artık iktidarız diyorlar.

Bu sesler Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu başbakan olsun ki kurtarsın bu ülkeyi diyorlar.

Haksızlardan, hırsızlardan, yolsuzlardan kurtar diye sesleniyorlar.

Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu tüm örgütleriyle birlikte gece gündüz demeden yorulmak bilmeyen iktidar koşusuyla; Ülkemiz üzerindeki karanlık bulutları dağıtıyor, yolsuzların, hırsızların korkulu rüyası oluyor.
Emekliye umut, işsize güvence oluyor.

O’nun adı ; işçi Kemal, Köylü Kemal, Memur Kemal, Solcu-Devrimci Kemal.

Adı hem CHP tarihine hem de Türkiye’nin siyasi tarihine önemli bir not olarak geçecektir.

Bu büyük yolculuğumuzda, iktidar koşumuzda hepinize başarılar diliyorum. Malatya Örgütü adına, Malatyalılar adına hepinizi selamlıyorum.

Yaşasın Atatürk, Yaşasın İnönü, yaşasın laik, demokratik Cumhuriyet, Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi.” diyerek sözlerini tamamladı.

Öte yandan kurultay öncesi beş il başkanı ile birlikte parti meclisine girecekler arasında adı geçen Ağbaba; “hiçbir talebimiz olmamasına rağmen genel merkez yöneticilerimizce 81 İl Başkanı arasından adımızın geçmesi bizim için onur vericidir. Yalnız Trabzon İl Başkanımızın aday gösterilmesi ile parti meclisi listesi oluştu.Tüm örgütümüzle birlikte destek olduğumuz yeni yönetim partimizi iktidara taşıyacaktır” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız