SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Genel Başkana Yetki Verdik"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:23:19
A- A+ PAYLAŞ
 
Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Malatya İl Başkanı Mustafa Özhüsrev, AK Parti ile bütünleşme çalışmaları konusunda il yönetim kurulunun ve ilçe başkanlarının görüşlerini alarak, rapor halinde genel merkeze göndereceklerini bildirdi. 
     
Mustafa Özhüsrev, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 12 Temmuz'da HAS Parti'ye yaptığı bütünleşme davetinin ardından HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'un dün parti genel merkezinde il başkanlarıyla bilgilendirme ve istişare toplantısı yaptığını hatırlatarak, kendisinin de toplantıya iştirak edenler arasında bulunduğunu söyledi. 
     
Başbakan Erdoğan'ın davetine ilişkin Numan Kurtulmuş'un kendilerine bilgi verdiğini kaydeden Özhüsrev, ''Bizim görüşlerimizi sordu. 'Böyle bütünleşmeden ne düşünürsünüz, nasıl değerlendirirsiniz-' dedi. Kendisi teşkilatın nabzını tutup ona göre karar vermeyi düşünüyor. Biz de görüşlerimizi kendisine aktardık'' ifadelerini kullandı. 
     
Bütünleşme için Genel Başkan Kurtulmuş'a yetki verdiklerini belirten Özhüsrev, ''Bütün il başkanları 'bizim adımıza değerlendirebilirsiniz, görüşebilirsiniz' dedik. Önümüzdeki günlerde AK Parti ile bütünleşme çalışmaları konusunda partimizin Malatya İl Yönetim Kurulu ve ilçe başkanlarımızın görüşlerini alarak, rapor halinde genel merkezimize göndereceğiz. Akabinde genel başkanımız bir karar verecek'' diye konuştu. 
     
Bütünleşmenin ardından nasıl bir yapılanma olacağı konusunda ise Özhüsrev, ''Nasıl bir yapılanma olur, nasıl gelişir, bilmiyoruz. Bu konuda Genel Başkanımıza yetki verildiği için üstünde de durmadık'' dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız