SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Genel Başkandan Olur Aldık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:03:52
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Kızılay’ın Bölge Kan Merkezi'nin Malatya’ya kurulacağını bildirdi. 

Beraberinde partililerle birlikte Kızılay Derneği Malatya Şubesi’ni ziyaret eden AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, burada yaptığı açıklamada, “Kızılay’ın yeni Genel Başkanı ile Malatya’da Kızılay Bölge Kan Merkezi kurulması için olur aldık. İl Özel İdaresi’nin binası Kızılay Kan Bölge Merkezi olacak. Malatya Gaziantep’e bağlı idi. Malatya’ya kurulacak bölge kan merkezinden Malatya, Adıyaman ve Elazığ illeri yararlanacak” diyerek, “Malatya’da 50 bin ünite kan depolanacak. En kısa zamanda Özel İdare binasında hizmete sunulacak. Malatya ve bölgenin kan ihtiyacı Malatya’dan karşılanacak. Bu sürecin 6 ayda tamamlanacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Kızılay Derneği Malatya Şube Başkanı Umut Yalçın ise, Milletvekili Çalık’a Kızılay’ın rozetini takarak, onursal üye yaptıklarını ifade etti. Yalçın, Kızılay Derneği Malatya Şubesi olarak aş evi kuracaklarını ve bu sene içerisinde hizmete sunacaklarını kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız