SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Genel Gidişat Çok İyi"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:52:38
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un kulüp basın sözcüsü Selim Pilten, ligde 5 sezonda yakalanamayan avantajı, bu sezonun ilk yarısında yakaladıklarını ifade ederek, "Güzel günler bizi bekliyor" dedi. 

Orduzu Pınarbaşı'nda bulunan Nurettin Soykan Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Pilten, takımdaki son durum ve yönetimin yaptığı çalışmalarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

"BAYRAMPAŞA MAÇINDA 2 PUAN BIRAKTIK"

Pilten, İstanbul ekibi Bayrampaşa karşısında 2 puan bıraktıklarını ifade ederek, "Kendi sahamızda Menemen Belediyespor’u ağırlayacağız. Maç öncesi genel durum hakkında vermek istedim. Geçtiğimiz hafta Bayrampaşa deplasmanında 2 puan bıraktık. İnşallah Menemen Belediyespor karşısında bunu telafi ederiz. Takımımızda genel durum bakımından çok ciddi bir sıkıntımız yok. Emre Toraman kart cezalısı diye oynamayacak. Serkan Çalık’ın kemik ödemi oluştu. Tedavisi devam ediyor. Muhtemelen bu hafta oynayamayacak" diye konuştu.

"TARAFTARLARIMIZIN DESTEĞİ BİZİ ÇOK MUTLU EDİYOR"

Taraftar desteğinin kendileri için çok önemli olduğunu dile getiren Pilten, “Taraftar desteği bizim için çok önemli. Özellikle Malatya’daki taraftarlarımızın desteği bizi çok memnun ediyor. Geçtiğimiz hafta Bayrampaşa karşısında oynanan maçta disiplin kuruluna sevk edildik. Daha çok deplasman da yaşıyoruz. Malatya’da sadece bir kez bu durumla karşı karşıya kaldık. Malatya’da ki taraftarlarımıza özellikle Derebeyleri grubuna bu duyarlılığından dolayı teşekkür ediyoruz. Deplasmandaki taraftarlarımıza sesleniyoruz. Her cezayı katlanarak alıyoruz. Bu yüzden daha bilinçli bir tepki göstermelerini rica ediyoruz" ifadelerini kullandı.

"BİLETLER PAZAR GÜNÜ SATILACAK"

Menemen Belediyespor maçının bilet fiyatlarının belirlendiğini ifade eden Pilten, “Pazar günü maç biletleri satışa çıkacak. Taraftarlarımız yine 3, 5 ve 15 TL'den temin edebilecektir. Pazar günü sabah itibariyle maç biletlerini satın alabilirler. Bütün taraftarlarımızı maça bekliyoruz" dedi.

"GÜZEL GÜNLER BİZİ BEKLİYOR"

Pilten, Yeni Malatyaspor'u güzel günlerin beklediğini kaydederek, şunları söyledi: 

"Sezon öncesi gruplar açıklanırken bizim gruba kolay gözüyle bakılıyordu. Yalnız irdeleyecek olursak bizim grupta bulunan takımlar daha genç kadrolara sahip. Koşan mücadele eden ve her takım bir üst lige çıkmak için mücadele ediyor. Özellikle bize karşı kapanan takımları ağırlıyoruz. Buda haliyle takımımızın oyunun etkiliyor. Grupta puan bakımında lider olmayabiliriz. Liderin hemen ardından ikinci sıradayız. Fakat gol ortalamasına bakarsak takımımızın farkı göze çarpıyor. Tamamen hedefimize odaklandık. İnşallah güzel günler bizi bekliyor”

"KIRGINLIK, KÜSKÜNLÜK YOK"

Takımdan ayrılan Eren Görür konusuna da değinen Pilten, "Eren Görür konusunda teknik ekip, futbolcu ve başkanımızın ortak almış olduğu bir karardı. Kırgınlık ve küskünlük yok. Eren Görür bizim kardeşimiz. Yolu açık olsun. Oda Yeni Malatyaspor için dilek ve temennilerini sosyal mesajla paylaştı. Bizde ona yolu açık olsun diyoruz" şeklinde konuştu.

"TEKNİK HEYETİN RAPORUNA GÖRE BİR DEĞERLENDİRME YAPILIR"

Pilten, transferle ilgili şuanda herhangi bir çalışma yapmadıklarını belirterek, "Takımımızın genel gidişatı şuan itibarıyla çok iyi. Transfer sezonu henüz gelmedi. Transfer sezonu geldiğinde teknik ekibimiz bize rapor verirse, bizde yönetim kurulu olarak toplanır karar veririz. Takımda bulunan oyuncularımız ile bir sıkıntımız yok. Onlarında bizimle ilgili bir sıkıntısı yok. Bu olmayacak anlamına da gelmiyor. Kendini mutsuz hisseden, hocamızın istemeyeceği, yönetimimizin istemeyeceği futbolcu olacak mıdır, olacaktır. Bu yarında olabilir. 3 gün sonrada olabilir. Yönetim kurulu olarak oturur değerlendiririz" diye konuştu.

"FUTBOL SEVGİSİNİ TEKRAR HAYATA GEÇİRMEK İSTİYORUZ"

Malatya’da birlik ve beraberlik için bir takım ziyaretlerin içinde olduklarını dile getiren Pilten, “Birlik ve beraberlik için bir takım ziyaretlerde bulunuyoruz. Bu takımımızı olumlu şekilde etkiliyor. Protokol tribününde oturan şahısların kişilikleri ve mevkisi çok önemlidir. Bizim maçlarımızı gelip seyretmeleri bizi çok mutlu ediyor. Desteklerini bizden esirgemesinler. Gün geçtikçe bu desteklerin artacağına inanıyoruz. Önceden protokolde sadece biz otururken, şimdi biz yer bulamıyoruz. Bu anlamda ziyaretlerimiz devam edecek. Malatya’da azalan futbol sevgisini tekrar hayata geçirmemiz gerek" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız