SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Genel Kurul Yapacaklar

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:36:37
Genel Kurul Yapacaklar
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 7. Grup'ta mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, olağan genel kurulunu yapacak.

Kulüp başkanı Doğan Çelebi, "19 Aralık Cumartesi kulübümüzün olağan genel kurulunu gerçekleştireceğiz. Bu toplantıda gerekli çoğunluk sağlanamaması halinde genel kurulumuzu 26 Aralık Cumartesi günü yapacağız" dedi.

Çelebi, yönetimi daha da güçlendirmek istediklerini ifade ederek, "Geçen süreçte bizimle birlikte olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte artık daha iyi bir yönetim oluşturup, bir üst lige çıkmak istiyoruz. Bizimle birlikte yeni yönetimde yer almak isteyenleri bekliyoruz. Amacımız sportif başarıyı yakalamanın yanı sıra kızlarımıza daha iyi bir gelecek sunup, eğitim almalarını sağlamaktır" dedi.

Kadın liginde Malatya'yı en iyi şekilde temsil etmek için ellerinden geleni yaptıklarını dile getiren Çelebi, "Kurulduğumuz günden buyana Malatya'yı kadın liglerinde en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Gerek yönetim gerek teknik heyet gerekse de sporcularımız bu anlamda büyük fedakarlıklar yapıyor. Amacımız bu sezon ikinci lige çıkmak. Bunun içinde elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Çelebi, olağan genel kurulun 19 Aralık Cumartesi günü 12.30'da Çilesiz Mahallesi Mazi Sokak'ta bulunan toplantı salonunda yapılacağını, çoğunluğun sağlanamaması halinde olağan genel kurulunu 26 Aralık Cumartesi günü aynı yer ve saatte yapılacağını kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız