SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Genel Kurul Yaptılar

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:38:46
Genel Kurul Yaptılar
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'nın Doğanşehir Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Genel Kurulu, Doğanşehir Ögretmenevi'nde yapıldı. Üyelerin büyük çoğunluğunun katıldığı toplantıda divan başkanlığına Abdulvahap Ürkmez getirildi. 
 
İbrahim Hakan Er'in Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın temsilcisi olarak katıldığı toplantı saygı duruşuyla başladı. Denetim kurulu raporu bilanço ve gelir gider tablolarının ardından yönetim kurulunun ibrası ve denetim kurulunun ibrası oy çokluğuyla kabul edildi. Daha önce, Doğanşehir Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Abdullah Adatepe'nin 'başkanlığı bırakacağım' sözleri üzerine divana yeni yönetim listesi sunan Mehmet Ormancı'ya ve yeni yönetim teklifine rağmen üyelerin çoğunluğu eski
yönetimin devam etmesi lehinde oy kullandı. Eski başkan Abdullah Adatepe'nin üyelere şartlarını kabul ettirmesi ve divana yeni yönetim ve denetim listesi sunması üzerine yeni liste oy çokluğuyla kabul edildi. 
 
Yönetim ve denetim kurulları şu şekilde oluştu. Yönetim kurulu asıl üyeleri; Abdullah Adatepe, Sait Güler, Rayıf Aytaç, Tacettin Demirkaya, Mehmet Biber. Yönetim kurulu yedek üyeleri; Enver Ayaz, Metin Tekin, Haydar Kaya, Zeki Ürkmez, Ziya Tapar. Denetim kurulu asıl üyeleri; Bayram Güler, Hüseyin Aktaş. Denetim kurulu yedek üyeleri; Hacı Ali Erbatan, Vahap Güner olarak seçildi. Gündemin bir diğer maddesi olan işyerlerinin kura çekimi ile belirlenmesi ise üyelerin kaymakam Erhan Günay'ın huzurunda çekiliş yapılması isteğine karşı ertelendi. Üyelerden Haydar Karaca, " Neden kooperatif icrada? Neden paralar ödenmiyor? Ödemeyen neden çıkarılmıyor? Sorularına verilen cevapta; kooperatif üyeliğinden çıkarılanlar var ancak son dönemde çıkarılan olmadı. Üyeler aidat ödemek zorundalar. Üyelerden 14 kişi şu ana kadar hiç para ödemedi. Bu kişilerin kooperatifle ilişkileri kesilecek ve yeni üyeler 5 bin TL peşin ödemek şartıyla kooperatife kabul edilecekler" dedi. Genel kurul sona ererken yönetim ve denetim kurullarının seçilmesi dışında hiçbir konunun genel kurulda sonuçlanamaması ve kooperatifin üzerindeki icraların kaldırılmasına yönelik bir faaliyetin yapılmaması tenkid edildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız