SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Genel Kurulumuz Cumartesi Günü"

0
Güncellendi - 2017-09-07 02:00:22
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir, 14’ncü Olağan Genel Kurullarını 9 Eylül Cumartesi günü yapacaklarını ifade etti.

Özdemir, MASKF’nin 14’ncü Olağan Genel Kurul tarihini 9 Eylül Cumartesi günü açıkladıklarını, gerekli çoğunluğun sağlanamaması halinde genel kurulun 16 Eylül’de yapılacağını kaydederek, “Biz, 9 Eylül Cumartesi günü gerekli çoğunluğun sağlanarak, 14’ncü Olağan Genel Kurulumuzun yapılacağı kanaatindeyiz. Mevcut başkan olarak ben yeniden göreve talibim. Gerekli teveccüh gösterilirse 3 dönemdir yürüttüğüm MASKF Başkanlığı’nda 4’ncü dönemimi de yaşamak istiyorum” dedi.

Malatya amatörüne uzun yıllardır hizmet ettiğini dile getiren Özdemir, “ Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda 8 yıldır başkanlık görevin yürütüyorum. 1978 yılında idareci olarak içerisinde bulunduğumuz Malatya amatöründe birçok görevde yer aldım ve her zaman amatöre hizmet ettim. 3 dönem geride kaldı. Bu süreç içerisinde Malatya amatörünün sorunlarıyla ilgilenerek, tesis noktasında önemli adımlar attık” diye konuştu.

“HER LİGİMİZ BİZİM İÇİN BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR”

Özdemir,  Malatya amatöründe U-19 1. Küme ve U-14 Futbol Liglerinin Cuma ve Pazar günü oynanacak olan karşılaşmalarla başlayacağını ifade etti.

2017-2018 futbol sezonunun U-19 1. Küme ve U-14 Futbol Liglerinde oynanacak olan karşılaşmalarla start alacağını hatırlatan Özdemir, Malatya amatöründeki her ligin kendileri için büyük önem taşıdığını belirtti.

U-19 1. Küme ve U-14 Futbol Liglerinde mücadele edecek olan bütün takımlara başarılar dileyen Özdemir, “U-19 1. Küme ve U-14 Futbol Liglerimizi her ligimiz gibi bizim için büyük önem taşıyor. Kulüplerimize yeni sezon öncesi başarılar diliyorum. İki ligimizin de centilmence ve dostça geçmesini temenni ediyorum.  U-19 1. Kümede gruplarında birinci olacak takımlarımız, Malatya’mızı U-19 Türkiye Futbol Şampiyonasında temsil edecek. Bu ligimiz 10 Eylül Pazar günü oynanacak olan karşılaşmalarla başlayacak. U-14 Ligimizi ise TEOG sınavları nedeniyle biraz erkene aldık. Bu ligimiz 8 Eylül Cuma günü oynanacak olan karşılaşmalarla başlayacak. U-14 Ligi’nde şampiyon olan takımımız, Malatya’mızı U-14 Türkiye Futbol Şampiyonasında temsil edecek” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız