SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Genel Seçimle Karıştırmayın"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:42:24
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mimar Yaşar Köksal, seçim çalışmaları kapsamında  Yeşiltepe'de bulunan Sanayi Esnafı ile bir araya geldi. Esnafların sorunlarını dinleyen Köksal, oylarına talip olduklarını söyledi. "Bu seçimi genel seçimle karıştırmayın, başbakanı değil, size hizmet edecek başkanları seçiyorsunuz" diyen Mimar Köksal gördüğü ilgiden memnun kaldı.

30 Martta yapılacak yerel seçimlerde Yeşilyurt ilçesinden Saadet Partisi'nin Belediye Başkan adayı olarak seçim çalışmalarını sürdüren Mimar Yaşar Köksal, Yeşiltepe de bulunan Eski Sanayi Sitesini ziyaret ederek burada önemli mesajlar verdi. 

Sanayi esnafının görüş ve önerilerini sorarak önce onları dinleyen ve ayrıntılı bir şekilde cevap veren Mimar Yaşar Köksal, seçim süreci ile ilgili bilgiler vererek vatandaşlara önemli uyarılarda bulundu. 

Köksal; göreve getirilecek kişinin liyakat ve kapasiteli birisi olması gerektiğini söyledi. "İktidar partisinin 14 Belediye Başkan adayının hiç biri teknik bir donanıma sahip değil" diyen Mimar Yaşar Köksal, Esenlik'i Ahmet Münir Erkal ile kendilerinin kurduğunu, bu kadar büyümesini de Malatyalı vatandaşa borçlu olduğunu söyledi. 

Mimar Yaşar Köksal ve beraberindeki heyet çalışmalarını akşam saatlerinde yaptıkları mahalle ve ev toplantılarıyla sona erdirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız