SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Genel Sekreter Arazide!.

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:26:16
Genel Sekreter Arazide!.
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine İçişleri Bakanlığı'nın onayıyla 27 Temmuz'dan itibaren asaleten atanan Arif Emecen, Hatunsuyu Mahallesi’nde devam eden yol düzenleme ve asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Genel Sekreter Emecen, vatandaşlarla da sohbet etti. Genel Sekreter Emecen, Hatunsuyu Mahallesi Muhtarı Bilal Demir’le de görüşerek sorunları dinledi. 

Asfaltlama çalışmaları yapılan yolun; Kaynarca’dan geçen Devlet Demir Yolları’ndan başlayan ve Hatunsuyu ile Alişar Mahallelerini birbirine bağlayan 9.6 kilometrelik grup yolu olduğu kaydedildi. Yolun bir kısmında satih kaplama yapıldığı belirtilirken belde geçişinin beton asfaltla kaplandığı aktarıldı. Deforme olan yolun kazılarak asfaltlama yapıldığı ve altyapı temelinin yenilendiği vurgulandı. 

Hatunsuyu Mahallesi Muhtarı Bilal Demir ve vatandaşlar yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. Muhtar Demir, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır başta olmak üzere tüm yetkililere çok teşekkür ediyoruz. Yolumuzu yaptılar, hepsinden Allah razı olsun. Büyük bir yatırım, büyük bir çalışma gerçekleştirildi. Yollarımız çok güzel bir hale geldi” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız