SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Genel Sekreter Görevde

A- A+ PAYLAŞ

Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliği'ne atanan Fethi Altunyuva, göreve başladı.

Merkezi Malatya'da bulunan Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliği'ne atanan Fethi Altunyuva, Malatya, Elazığ, Tunceli ve Bingöl illerinin bağlı bulunduğu Fırat Kalkınma Ajansı'nın sorumlusu olarak görev yapacak.

Malatya'da Valilik binası arkasında İl Özel İdaresi binasının 2. katında hizmet veren Fırat Kalkınma Ajansı'nda Genel Sekreter olarak göreve başlayan Fethi Altunyuva'nın, Karayolları Elazığ Bölge Müdürü iken Karayolları Genel Müdürlüğü Etüd ve Proje Müdürlüğü'ne atanan Yasin Altunyuva'nın kardeşi olduğu öğrenildi.

FETHİ ALTUNYUVA'NIN ÖZGEÇMİŞİ
1976 yılında Elazığ'da doğdu. Elazığ Anadolu Lisesi ve Mersin Fen Lisesi'nden sonra Ortadoğu Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden 1999 yılında mezun oldu. Aynı bölümde 2006 yılında yüksek lisansını tamamladı.

Özel sektörde; ASELSAN, Karel Elektronik, TOBB.NET Bilişim, Havelsan A.Ş gibi kendi sahalarında öncü firmalarda mühendis olarak görev yaptı. Bu görevleri süresince proje yönetimi ve süreç analizi alanlarında uzmanlık kazandı.

2004 yılında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ticaret ve TIR Dairesinde Uzman olarak çalışmaya başladı. Bu görevinde Ulaştırma Bakanlığının 56 ülke ile yürüttüğü ikili anlaşmalar çerçevesinde elde edilen uluslararası belgelerin Özel Sektör-Kamu işbirliği kapsamında lojistik sektöründe faaliyet gösteren yetkili firmalara dağıtım projesinde (11 Oda, 18 Dağıtım Ofisi) görev aldı. 2005 yılında, TOBB Global Standartlar Merkezi Müdürlüğüne terfi edildi. Uluslar arası tedarik zinciri standartlarının
belirlenmesi ve geliştirilmesi amacını taşıyan ve merkezi Brüksel'de bulunan GS1(Global Standards) Organizasyonu'nun Türkiye temsilciliği sorumluluğunu içeren bu görevi süresince birçok yurtiçi ve yurtdışı etkinlikte görev aldı. Türkiye'de faaliyet gösteren yabancı sermayeli tedarik zinciri firmalar ile yürütülen çeşitli projelerde koordinatörlük yaptı, bu firmaların üst düzey yöneticilerinin katılım ile oluşturulan GS1 Türkiye Komitesi sekretaryasını yürüttü.

Ayrıca TOBB tarafından kuruluş çalışmaları gerçekleştirilen ve KOBİ'lerin proje hazırlama kapasitesinin artırılması ve Avrupa Birliği fonlarından daha fazla yararlanmasına yönelik danışmanlık hizmeti veren ABİGEM'lere ilişkin çeşitli projelerde görev aldı.
Fethi Altunyuva evli ve iki çocuk babası.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız