SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Genel Sekreterliğe Eski Kaymakam

A- A+ PAYLAŞ

TBMM Genel Sekreteri Rauf Bozkurt'un emekliye ayrılması ile boşalan Genel Sekreterlik görevine TBMM Genel Sekreter Yardımcısı Ali Osman Koca getirildi. Koca, 1986- 1988 yılları arasında Doğanşehir'de kaymakam olarak görev yapmıştı.

TBMM Genel Sekreterliğinde düzenlenen devir teslim töreninin ardından göreve başlayan TBMM Genel Sekreteri Ali Osman Koca yayınladığı mesajında TBMM personeli ile birlikte başarılı bir çalışma dönemi diledi.

Bu göreve seçilmesinden dolayı hayatının en müstesna gününü yaşadığını belirten Koca, görevini en iyi şekilde yerine getirmek için tüm gücüyle çalışacağını ifade etti.

TBMM'nin saygınlığını ve itibarını en yüksek noktada tutarak Türkiye'nin en iyi çalışan kurumu olma hedefine hızla ilerleyeceklerine inandığını kaydeden Koca "Genel Sekreterimiz Rauf Bozkurt'tan devraldığım başarılı dönemi, bundan sonra da devam ettirerek, milletimizin temsil makamına hizmet etme onurunu sürdüreceğim" dedi.

KOCA'NIN ÖZGEÇMİŞİ
1958, Konya doğumlu olan TBMM Genel Sekreteri Ali Osman Koca Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu.

Çalışma hayatına 1983 yılında Balıkesir Valiliği'nde aday 'Maiyet Memuru' olarak başlayan Koca, 1986 yılında Doğanşehir (Malatya) Kaymakamlığı'na atandı.

1988 yılında Ovacık (Çankırı) Kaymakamlığına tayin olunan Koca, daha sonra 1990-93 yılları arasında Pazarcık (Kahramanmaraş) kaymakamlığı ve 1992 -93 yılları arasında da Kaş (Antalya) Kaymakamlığı görevini yürüttü.

1994 yılında İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişliğine getirilen Koca, aynı yıl Mülkiye Başmüfettişliğine atandı. 2000 yılına kadar Mülkiye Başmüfettişliği görevini yürüten Koca, 2000 yılında vekaleten Turizm Bakanlığı Müsteşar
Yardımcılığı görevine getirildi.

2002 yılında TBMM Genel Sekreter Yardımcılığı görevine getirilen Ali Osman Koca, 9 Mayıs 2007 tarihinde TBMM Genel Sekreterliği görevine atandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız