SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Genelev Başvurusu!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da "modern çağdaş genelev kampusu" yapmak istediğini belirten bir kooperatif Valiliğe başvurdu ve yer gösterilmesini istedi.

DİLEKÇE..
Merkezi Bursa'da olduğu belirtilen "Morevler Toplu Genel Ev İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanlığı" tarafından Mart ayında Malatya Valiliği'ne verilen dilekçede, genelev açma isteği belirtilip, yer gösterilmesi istendi.

Dilekçenin bir bölümünde, "..Yapılacak genel ev tek bir bina olacaktır. Bina içerisinde 30 banyolu odada 30 genel kadın çalışacaktır. 50 üyeli kooperatif 10 hizmetli ve görevlisi ile 50 kişilik bir oluşum olacak. Bunların eş ve çocukları ile 200 kişiye iş ve aş imkanı sağlanacaktır. Modern Çağdaş Malatya genel ev kampusunde ayrıca doktor muayene ünitesi, hasta tedavi reviri, hamam, market ve alışveriş merkezi, otoparkı ve genel tuvaletleri bünyesinde barındıracaktır. İlgili arazi 5 dönüm arazidir. Fuhuşla Mücadele Komisyonu şehrin hangi istikametinde genelevin yapılacağına yer tespiti ile karar alınırsa derhal arazi kooperatif tarafından satın alınarak bina bu sezonda yapılacak..

..Malatya'da fuhuş ve fuhuşa bağlı suçlarla mücadelede önemli bir rol oynayacak olan Malatya genelevleri bu alandaki ihtiyaca cevap verecek. Genel sağlık, genel ahlak, genel güvenlik konularında da etkin olacaktır. Bu amaçla müracaatımızın fuhuşla mücadele komisyonunda görüşülerek karara bağlanmasını.." ifadeleri yeraldı.

Dilekçe adresi olarak Osmangazi/Bursa'da bir yer gösterildi.

VE RED..
Valiliğe verilen dilekçenin Sağlık Müdürlüğü Fuhuşla Mücadele Komisyon Başkanlığı'na iletildiği, komisyonun da istenen 5 dönüm yerle ilgili Belediye ve Milli Emlak Müdürlüklerine birer yazı gönderdiği, her iki kurumdan "uygun yer olmadığı" yönünde gelen yanıtlar üzerine, talebin reddedildiği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız