SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Geniş Bir Kadroya İhtiyacımız Var"

0
Güncellendi - 2019-06-27 00:58:44
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "Biraz kadro konusunda sıkıntımız var, yeni bir yapılanma içerisindeyiz. Giden oyuncularımız, yeni katılan oyuncularımız var. Biraz geniş bir kadroya ihtiyacımız var. Bunun için şuan çalışmalar yapıyoruz. Umarım iyi bir kadro kurup, birlikte iyi bir sezon başlangıcı yaparız" dedi.

Sarı kırmızılı takımın yeni teknik patronu Sergen Yalçın, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilere açıklamada bulundu.

Yeni sezonun hayırlı olması temennisinde bulunan Yalçın, "Malatyaspor ve bizim için kazadan, beladan uzak, iyi bir sezon olur" dedi.

Yalçın, önlerinde zorlu bir sürecin olduğunu ifade ederek, "Hem UEFA Kupası hem lig hem de Türkiye kupası, önümüzde zor bir dönem var. Onun için çalışmalara biraz erken başladık. Şuanda tam takım halinde değiliz. Milli takımda, askerde olan oyuncularımızla birlikte yeni katılacak oyuncularımız var. İlk dönem 3-4 gün Malatya'da bir kampa hazırlık dönemi geçireceğiz. Ondan sonra Bolu'da iki kamp yapacağız ve Bolu'da UEFA maçına hazırlanacağız. Çalışıyoruz, yeni katılacak olan arkadaşlarımız var." şeklinde konuştu.

Şuana kadar iki oyuncuyu kadrolarına kattıklarını dile getiren Yalçın, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Takıma daha katılacak oyuncu arkadaşlarımız var. Onlarla ilgili çalışma içerisindeyiz. Umarım 10 güne kadar tam takım halinde çalışmalara başlarız."

Yalçın, Evkur Yeni Malatyaspor'u tercih etmesine ilişkin, "En büyük neden başkanımızla da görüştüğümüzde bizimde, Malatyaspor'un da hedefleri var. Hedeflerimiz çok uyuştuğu için tercihimizi buradan yana kullandık. Sağ olsun başkanımızda bizim burada olmamız konusunda çok özveride bulundu. Hedeflerimizin uyuşması bizim için en önemli etkenlerden bir tanesi ayrıca, Malatyaspor önemli bir camia. Geçen sezon UEFA Avrupa Kupası'na katılma şansını yakalamış, ligi iyi bir yerde bitirmiş bir kulüp. Biraz kadro konusunda sıkıntımız var, yeni bir yapılanma içerisindeyiz. Giden oyuncularımız, yeni katılan oyuncularımız var. Biraz geniş bir kadroya ihtiyacımız var. Bunun için şuan çalışmalar yapıyoruz. Umarım iyi bir kadro kurup, birlikte iyi bir sezon başlangıcı yaparız" değerlendirmesinde bulundu.

Transfer çalışmalarına da değinen Yalçın, "Jahovic ve Fofana ile Konya'da birlikte çalıştık. Onları ben iyi tanıyorum, onlar da bizi iyi tanıyorlar. Oyunsal anlamda bize uygun ve kalitesi yüksek olan oyuncular. Onların buraya gelmesiyle mutlu olduk. Daha da oyuncular almaya çalışıyoruz. Bazı bölgelerde eksik yerlerimiz var, onları doldurmaya çalışıyoruz. Seyirciye zevk veren bir oyun oynatmak istiyoruz ki zaten genelde bundan önce de bunun için mücadele ettik. Taraftarımızın maça gelmesini istiyoruz. Taraftarımızın maça gelmesi içinde onları stada çekecek bir şeyler yapmamız lazım. Biz onları yapmak için uğraşacağız. Güzel, pozitif futbol, seyir zevki veren bir takım yaratmaya çalışıyoruz. Bunu yapabilirsek sonucunda da başarıyı yakalarız. Uzun bir dönem bizi bekliyor, zor bir süreç geçireceğiz. Bu oyuncular içinde kolay değil. Maçlara erken başlayacağız. Aralık'a kadar uzun bir dönem var. Bu dönemi de sabırlı ve sağlıklı bir şekilde oyuncularla birlikte götürmeye çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Yalçın, şuanda kadrolarına kattıkları oyuncuların iyi olduklarını ifade ederek, "Jahovic ve Fofana bu ligi bilen, ligin iyi oyuncuları. Bana göre iyi transferler. Şimdi üzerinde çalıştığımız ve almak istediğimiz oyuncular var. Eksik bölgelere oyuncu almak istiyoruz ki geniş bir kadroya ihtiyacımız var. Bir şeyler yapmak için geniş bir kadroya ihtiyacımız var, onu kurmaya çalışıyoruz. Üzerinde çalıştığımız oyuncular var, inşallah mutlu sona ulaşırız" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Çakırr (4 yıl önce)
    Şu olumsuz yorum yapanlar,futbolun neresindeler acaba.Geçen yıl,bu takım küme düşer diye başladılar,beşinci bitirdi.Bildiğiniz konuda yorum yapın,mesela kaysı bu yıl para edermi.
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (4 yıl önce)
    Malatayspor yönetimi sergenin isteklerini karşılayamaz bu yüzden sergen kısa sürede gider diye düşünüyorum inşallah yanılırım
    0
    0
    Yanıtla
  • yucel (4 yıl önce)
    hosgeldın sergen hoca insallah daha iyi yerlere sizinle geliriz. başarılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (4 yıl önce)
    malatyada başarılı olacağına bende çok inanıyorum canı sıkıldımı sultansuyu at çiftliğine gider stresini atar..
    0
    0
    Yanıtla
  • BORA BARUT (4 yıl önce)
    Hocam Malatya ya hoş geldiniz. Başarılar dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • mahmut (4 yıl önce)
    ALLAH için birileri şu arkadaki tepeleri ağaçlandırsın. Futbolcularımıız güzel bir ortamda çalışsınlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan dogan (4 yıl önce)
    Sergen hocaya güveniyoruz iyi günde kötü günde hep destek olmalıyız yeni bir takım kuruluyor sabırlı olmalıyız .
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Hocam hoş geldiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (4 yıl önce)
    BAŞARILAR SERGEN HOCA TÜRKIYENIN EN IYI OYUNCUSUYDUN ŞIMDIDE EN BAŞARILI HOCASI OLURSUN INŞALLAH
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Hocam.malatyamiza.hos.geldin.basarilar. Diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)
    Allah kolaylık versin. Başarılar
    0
    0
    Yanıtla