SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gerçek Sahipleri Aldı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:22:28
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Belediye İş Hanı'ndaki esnafı ziyaret etti. 

İş hanındaki esnafı tek tek ziyaret eden Çalık, dükkanlarını alan esnafa hayırlı olsun temennisinde bulundu. Esnaf ve vatandaşların sorunlarını da dinleyen Çalık, sorun ve istekleri not aldı. Esnafla yakından ilgilenen ve vatandaşlarla çay içip sohbet eden Milletvekili Çalık, bir tespihçi esnafıyla da tespih üzerine sohbet etti.

Ziyaretinin ardından açıklamada bulunan Milletvekili Öznur Çalık, Belediye İş Hanı'nın bir tarih olduğunu, dükkanların sahipleri tarafından alınmasının kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti. Çalık, "Belediye İş Hanı bir tarih. 50 yıllık esnaflarımızın var olduğu bir mekan. Malatya Sınırlı Sorumlu Konfeksiyon ve Tekstilciler Kooperatifi Başkanı Hikmet Alan bizlerle temasa geçti ve görüşmeler yaptı. Malatya Belediye Başkanımız Ahmet Çakır da dahil olmak üzere çok önemli bir süreç yürütüldü. Bir yıldan beri devam eden bu görüşmeler neticesinde Belediye İş Hanı'nın gerçek sahipleri, bu dükkanların sahipleriydi. Ve tek tek ihaleye girildiğinde yanlışlıklar ve aksaklıklar olabilir diye bir kooperatif kuruldu. 54 dükkanımızın sahipleriyle birlikte kurulan bu kooperatif, iş hanındaki her dükkanın sahibinin kendisinin olması gerektiğini ifade ederek, ihaleden bütün olarak çıktılar. Ben esnaflarımıza dükkanlarının hayırlı olmasını temenni ediyorum. Emeği geçen herkese de teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Malatya Sınırlı Sorumlu Konfeksiyon ve Tekstilciler Kooperatifi Başkanı Hikmet Alan da, "Belediye İş Hanı, belediye tarafından satışa çıkarılınca esnaf arkadaşlarımızla birlikte hareket etmek için kooperatif kurduk ve bunun da sonunu aldık. Bütün arkadaşlarımız kendi yerlerini almak için girmişlerdi ve kendi yerlerinde oturacaklar. Ben bu konuda emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız