SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gerçek Taraftarın Yanımızda Olması Önemli"

0
Güncellendi - 2018-12-17 17:56:30
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Tarım ve Hayvancılık Platformu Başkanı İhsan Akın ile yönetim kurulu üyeleri, Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette konuşan Malatya Tarım ve Hayvancılık Platformu Başkanı İhsan Akın, Antalyaspor maçı öncesi kulüp tesislerine gerçekleştirilen silahlı saldırı olayına değinerek, saldırıyı gerçekleştirenleri kınadı.

Akın, saldırıyı gerçekleştirenlerin bir an önce yakalanarak, adalete teslim edilmeleri gerektiğini ifade etti.

Evkur Yeni Malatyaspor Kulüp Müdürü Selçuk Günaydın ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Evkur Yeni Malatyaspor bu şehrin şerefidir, namusudur. Valimiz başta olmak üzere emniyet müdürümüz, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve halkımızın hep bir ağızdan bizlere destek olmaları mutlu etti. Bizler bugün yanımızda olan hiç kimseyi unutmayacağız. Gerçek taraftarın yanımızda olması bizim için çok önemli. Bu tür olaylar Malatya’mızın saygınlığını zedeleyici olaylar. Temennimiz bundan sonra bu tür olayların bir daha yaşanmaması yönünde” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Abdulvahap gulezgin (5 yıl önce)
    seçim yaklaşıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (5 yıl önce)
    Utanıyorum ve hayıflanıyorum.Bu Malatya hainlerinin bir an önce yakalanmasını diliyorum(Önemli deliller var dediler.3 gün oldu tık yok).Çok tehlikeli şeyler bunlar.Yarın obür gün.Devlet yerine ,Vatandaş cezayı keserse ortalık çok karışır .Lütfen bu olayı yapanları,yaptıranları kamuoyuna açıklayın.Saygılar
    0
    0
    Yanıtla