SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gerçekçi Uygulanabilir Plan"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:17:58
A- A+ PAYLAŞ

Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediyesi 2015-2019 stratejik plan hazırlanarak kitaplaştırıldı. 

Kitaplaştırılan stratejik plan kurum, kuruluş ve ilgili birimlere dağıtımı yapılırken www.malatyayesilyurt.bel.tr adresinden yayınlandı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Stratejik Planımızı gerçekçi, uygulanabilir, yol gösterici ve katılımcı bir anlayışla hazırladık diyerek, “Stratejik Plan ile kurum bulunduğu nokta ile ulaşmayı hedeflediği nokta arasındaki yolu tarif etmektedir. Stratejik planımızı hazırlarken bir durum tespiti yaparak, Yeşilyurt’umuzu planlı büyütmenin, sanayi, ticaret, tarım alanlarında ve sosyokültürel olarak geliştirmenin, örnek projelerle geleceğe taşımanın gayretinde olduk” ifadelerini kullandı.

Polat, “Bilgi Çağı’nın gerektirdiği, kent yaşamını kolaylaştıran planlı programlı faaliyetlerin yürütülmesinde yerel yönetimlere büyük görevler düşmektedir. Bizler yerel yöneticiler olarak halkımızın güven ve desteği ile onların dilek, temenni ve önerilerine dayalı, katılımcı ve şeffaf hizmet sunmak gayesiyle birlik, aidiyet ve dayanışma duygusu içerisinde çalışmalarımızı devam ettiriyoruz” dedi.

Başkan Polat, “Yapılan araştırmalar ve uygulamalarda Stratejik yönetim düşüncesini uygulamaya koyan toplum ve organizasyonlar başarı sağlamışlardır. Stratejik yönetim, uzun dönemli sabır, enerji ve çaba isteyen bir konudur. Bu düşünceler ışığında, uzun bir çalışmanın eseri olarak ortaya koyduğumuz bu çalışma ile beş yıllık stratejik planımızı tamamlayarak, www.malatyayesilyurt.bel.tr internet sitemiz olmak üzere kitaplaştırarak sunumunu gerçekleştirdik. Stratejik planımız, yerel yönetim anlayışında meydana gelecek yenilikler, değişimler ve gelişmeler ışığında, zaman zaman revize edilebilir. Bu anlamda, bir taraftan yeniliklerin öncüsü olmaya çalışırken, diğer taraftan da takipçisi olacağımızı belirtmeliyiz. Sahip olduğumuz kaynakları, en etkili ve verimli bir biçimde kullanarak milletimizin hizmetine sunabilmek, bütün yerel yönetimlerin olduğu gibi bizim de önceliğimiz ve asli görevimizdir” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Başarı sağlamak ve başarıyı engelleyen sorun alanlarını ortadan kaldırmak adına, bu çalışmanın faaliyetlerimizde yol gösterici olacağına, bütün birimlerimizin planlamaya bağlı kalarak hareket edeceklerine inanıyoruz” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız