SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gerçekle İlgisi Yoktur"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:00:27
A- A+ PAYLAŞ

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Haşim Yanar, partisinin fesh edilen Malatya il örgütünden 200 kişinin MHP’ye geçtiği haberlerini yalanladı. 

Yanar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada bölgenin en önemli illerinden birisi olan Malatya’da, Parti Teşkilatlarını etkin, verimli ve liyakatli kadrolarla yenilemek için başlattıkları çalışmada Büyük Birlik Partisi Malatya İl Teşkilatını 31 Temmuz 2015 tarihi itibarıyla feshettiklerini hatırlattı.

BBP Malatya İl Örgütünün fesih edilmesinin ardından, görevden alınan üyelerin MHP’ye geçtiğini belirten Yanar, “Fesih kararının çıkmasının ardından İbrahim İşleyen ve Şefik Candemir’in kendileri ile birlikte çoğu partilerine partimize üye dahi olmayan sayısı onu geçmeyen kişi ile birlikte başka bir siyasi partiye geçiş yaptıklarını biliyoruz. Ancak söz konusu siyasi partinin il başkanı tarafından ifade edilen “Büyük Birlik Partisi yönetimi görevlerinden istifa ederek partimize geçtiler. 200 kişi ile birlikte katılım gerçekleşti” diye devam eden bu beyanın ve haberin gerçekle uzaktan yakından ilgisi yoktur. Böylesine yanlış bir beyanın ve siyaset yapma üslubunun söz konusu kurumun köklü bir siyasi parti olduğu gerçeğini göz önüne aldığımızda, kendilerine yakıştıramadığımızı ve talihsiz bir durum olduğunu ifade etmekten başka bir söz bulamıyoruz. Kamuoyuna arz ederiz” ifadelerine yer verdi.

"PARTİMİZE İHANET ETTİLER.."

Bu arada Büyük Birlik Partisi (BBP) Darende İlçe Başkanı Ali Gök, BBP Malatya İl Başkanlığı'ndaki istifalara ilişkin bir basın toplantısı düzenleyerek, “İl Yönetimi partimize ihanet etmiştir” dedi. 

BBP Darende İlçe Başkanı Ali Gök, BBP İlçe Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısında İl Başkanlığı'na yönelik son gelişmeler ve istifalara yönelik açıklamalarda bulundu. “Rahmetli Muhsin Başkan’ın dediği gibi ‘Bir saniyesine bile hükmedemediğiniz dünya için fırıldak olmaya gerek yok.’ İl Yönetimi, Nizam-ı Alem terbiyesinden yoksun insanlar” diye konuştu.

Başkan Gök, “Muhsin Başkan'ın emanetine sahip çıkmak istiyoruz’ diyen BBP İl Başkanı ve teşkilatı, sizler teşkilatçılığın t’sini bile bilmeyen insanlarsınız. Güya 200 kişi ile istifa edip Milliyetçi Hareket Partisi’ne (MHP) geçiş yapmışlar. Doğrudur, MHP’ye üye olmuşlardır, fakat Malatya halkı bilsin ki o insanlar, 7 Haziran seçimlerinden önce görevlerinden alınmış olup, BBP Genel Merkezimiz tarafından bu şahısların kişilikleri zarar görmesin diye basına duyurulmamıştır. Bu şahıslar yapılan bu iyiliğe rağmen,  partimize yakışmayan davranışlar sonucu görevden alındıkları 31.07.2015 tarihinde basına bildirilmiştir” şeklinde konuştu.

Partiden istifa etmiş gibi göstererek, vatandaşa yalan söylediklerini ileri süren Başkan Gök, “Ben bu şahıslara soruyorum, 54 kişiyle kongreye gittiniz, 4 kişi katıldı, gelmeyen delegelerin yerine de oy atarak bu sayıyı tamamladınız. Peki, nasıl olur da 200 kişi ile geçiş yaptınız? Buradan basınımız aracılığı ile halkımız bilmelidir ki kendine oy vermeyen belediye başkanı adayları ile işimiz olmaz. Madem bunlar teşkilatçıydı neden aday gösterdikleri ilçelere giderek oy isteyemediler?” ifadelerine yer verdi.

Malatya’da Büyük Birlik Partisi’nin önünün daha yeni açıldığını sözlerine ekleyen Ali Gök, “Bu parti sahipsiz değildir” diyerek, yeni kurulacak yönetimin pırıl pırıl insanlardan oluşacağını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız