SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gerçeklerle Yüzleşsinler..'

A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Latif Öztek, MHP ve CHP'nin AKP'nin değirmenine su taşıdığını ileri sürdü.

Saadet Partisi Genişletilmiş İl Divan Toplantısı parti binasında Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Latif Öztek başkanlığında yapıldı.

Toplantının açılışında konuşan Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Asiltürk, "Meclis'te bütçe görüşmelerinde bütçe ile ilgili bir tek konuşma yok. Türkiye'de horoz dövüşü yapılıyor. Türkiye'de AKP ile CHP dışında başka partinin olmadığını zihinlere yerleştirilmeye başlanıyor" dedi.

CHP eliyle yapılmayan icraatların AKP eliyle yapıldığını iddia eden Asiltürk, "Türkiye'de bir şeylerin milletten saklanması için gayretler var. Ne olduğu belirsiz taşları bir yerlere dikiyorlar" diye konuştu.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Latif Öztek, "Referandum için bir yaz tartıştık, sonuçta bir şey yok. İktidar ile muhalefet bir kayık kavgası yapıyor. Bu arada da çok önemli olaylar ve anlaşmalar milletin gözünün önünden kaçırılıyor" dedi.

ABD'ye ait istihbarat belgelerinin açıklanmasını da değerlendiren Prof. Dr. Öztek, "Bu ABD'nin güvenilir bir müttefik olmadığını gösteriyor. Eğer bunu toplum anladıysa çok önemli bir başarı. Ama bu arada Amerika 1 milyar dolar tutarında piyasaya para sürdü. Amerika'nın piyasaya sürdüğü para, Türkiye'deki ihracatçı ile Türkiye'deki ithalatçıyı da ilgilendiriyor. Bu her vatandaşımızı ilgilendiriyor" dedi.

Muhalefetin yanlış bir politika uyguladığını söyleyen Prof. Dr. Öztek, "CHP ve MHP bir noktadan sonra AKP'nin değirmene su taşıyor. Biz bütün genel başkanlardan bir birlerine karşı ölçülü olsunlar ve Türkiye'nin gerçekleri ile yüzleşsinler" ifadelerini kaydetti.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız