SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gerçekleşme Oranı Yüzde 100"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:27:50
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Vasip Şahin, beraberinde Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya ve İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata ile birlikte,  Gülümuşağı köyüne ve Adıyaman’ın Sincik İlçesi’ndeki 25 köye ulaşımı sağlayan yolda incelemeler yaptı. KÖYDES Projesi kapsamında olan ve İl Özel İdaresi tarafından yapılan yol çalışmalarını değerlendiren Vali Şahin, Özel İdare’nin aldığı kararların gerçekleşme oranının yüzde 100 olduğunu belirtti. Bu oranın tutarlılık açısından çok önemli olduğunu söyleyen Vali Vasip Şahin, “Önümüzdeki yıllarda da hizmetlerimiz aynı hızda devam edecektir” dedi.

“Emekleri Güzel Olmuş”

Vali Şahin,  inceleme yaptığı yol ile ilgili yaptığı değerlendirmede; standartlarının çok iyi olduğunu söyleyerek, “ Özel İdare’nin köy ile ilgili bölümünde çalışan arkadaşların güzel bir emeği olmuş. Bu yol toplam 21 kilometre, 10 kilometresi geçen yıl, 11 kilometresi ise bu yıl tamamlandı. Yolun standartları çok iyi. Bizim en önemli sıkıntımız kış ve kış bakımları; inşallah kışları da yolun zeminini koruyarak bakım yapma imkânımız olursa, daha uzun süreli vatandaşa hizmet eder. Bu yol; Adıyaman ilinin Sincik İlçesi’ne bağlı 25 köye de ulaşımı sağlayan önemli bir grup yolu. Bu anlamda buranın alt yapısının da sağlam olması bizim önceliğimiz. “ ifadelerini kullandı.

“Şartlar Müsait Olduğunda Başlayacağız”

İl Özel İdaresi tarafından yürütülen çalışmalar ile ilgili de bilgiler aktaran Vali Şahin, “Bu yıl köy yolu hizmetlerinde; Özel İdare 337 kilometre asfalt yol yaptı.  Sezon içerisinde alt yapısını hazırlayıp, asfaltını dökemediğimiz 40 kilometrelik yolda hazır. Şartlar müsait olduğu zaman hemen asfaltlama işlemi yapılacak. Bu yıl Özel İdare’nin aldığı kararların  gerçekleşme oranı yüzde 100’dür. Buda tutarlılık açısından önemli bir gösterge. Önümüzdeki yıllarda hizmetlerimiz aynı hızda devam edecektir.” diye konuştu.

Jandarma Karakolu'na Ziyaret

Köy yollarındaki incelemelerinin ardından Vali Şahin, İnönü Üniversitesi'nin yanında bulunan Çolaklı Jandarma Karakolu'nu ziyaret etti. Askerler tarafından karşılanan Vali Şahin, karakol komutanının odasına geçti.  İl Jandarma Komutanı Vekili Albay Mustafa Uğur'da jandarma karakoluna gelerek Vali Şahin'le bir süre  görüştü. 

Kaynak : Görüş Gazetesi (Haber-Fotoğraflar : Levent Barış)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız