SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gerçekten Çok Zor Oldu.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:57:16
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un takım kaptanı ve başarılı kalecisi Vedat Kapurtu, takım olarak bu sezon şampiyonluğu çok hak ettiklerini belirterek, Malatyalıları, taraftarları, yöneticileri ve kendilerine güvenen herkesi sevindirdikleri için mutlu olduklarını ifade etti.

Sarı kırmızılı takımın PTT 1. Lige çıkmasında büyük emekleri olan Vedat Kapurtu, gazetecilerle duygularını paylaştı.

Takımda hem kalecilik hem de ağabeylik yapan başarılı eldiven, bu sezon şampiyonluğu sonuna kadar hak ettiklerini belirtti. 

Tecrübeli futbolcu, geride kalan sezonlarda sürekli Play-Off'lardan döndüklerini ve istedikleri şampiyonluğa ulaşamadıklarını kaydederek, "Bu sezon takım olarak şampiyonluğa çok inandık. Takım olarak her şeye rağmen çok iyi mücadele ettik ve mutlu sona ulaştık. Bu şampiyonluğu sonuna kadar hak ettik" dedi. 

"Şampiyonluk kolay gelmedi"

Kolay bir şampiyonluk yaşamadıklarını dile getiren başarılı eldiven, takımdaki her arkadaşının terinin son damlasına kadar sahada elinden geleni yaptığını anlattı.

Kapurtu, şampiyonluğun zor olduğunu ama büyük bir mutluluk yaşadıklarını ifade ederek, "Bu seneki şampiyonluğumuz kolay olmadı. Bu tür başarılar kolay gelmiyor. Biz bunun bilincindeydik. Sezona başlarken hedefimiz her zamanki olduğu gibi şampiyonluktu. Bu benim Malatyaspor’da 3 sezonum. Yeni Malatyaspor, 3 sene boyunca da her sene iddialı bir takım kurmuştur. Bu sene ipi göğüslemesini bildik. Gerçekten çok zor oldu. Birçok kişinin emeği oldu. Emeği geçen herkese çok çok teşekkür ediyorum. Özellikle bu sene çok zorluklar çektik. Fakat sonucu güzel oldu” şeklinde konuştu. 

"O video bizi şampiyonluk yolunda iyice kamçıladı-

Şampiyonluk sonrası yaşadıkları sevince ve Pendikspor'a yaptığı göndermeye de değinen tecrübeli kaleci, Pendiksporlu futbolcuların Malatya İnönü Stadı'ndaki galibiyetlerinin ardından çektikleri videonun kendilerini şampiyonluk yolunda kamçıladığını belirtti.

Kapurtu, Pendiksporlu futbolcuların çektikleri videoya karşı, şampiyon olarak en iyi cevabı verdiklerini kaydederek, şunları söyledi: "Pendikspor maçından sonra yaşanan olaylar sonrası bazı videolar izledik. Biz o videoyu seyrettikten sonra biz Şampiyonluğu buraya getireceğiz dedik. Kupayı getirdikten sonra Pendikspor’a da güzel bir cevabımız oldu. O video bizi çok kamçıladı. Biz onların seviyesine inmek istemedik."

"Şampiyonluk düğümü Fethiyespor maçında çözüldü"

Şampiyonluk yarışının ligin son haftasına kadar sürdüğüne dikkat çeken Vedat, şampiyonluk düğümünün Fethiyespor maçında çözüldüğünü kaydetti. 

Kapurtu, "Şampiyonluk düğümü Fethiyespor maçında çözüldü. O maçta biz 3 puan alınca biz Şampiyonuz dedik. Körfez İskenderun Spor maçı da bunu destekledi. Biz o maçlardan galip ayrılarak, Şampiyonluğumuzu ilan ettik zaten" diye konuştu. 

"Çok güzel zamanlar geçirdik"

Ligin bittiğine üzüldüklerini dile getiren Kapurtu, “Sezon bitti ama hala Malatya’da kalan arkadaşlarımız var. Şampiyon olduk ama sezon bitmeseydi diyoruz halen. Özellikle son haftaya doğru inanılmaz bir arkadaşlığımız vardı. Tüm takım arkadaşlarımızla birlikte çok güzel zamanlar geçirdik. Şuan sezon bittiği için ciddi ciddi üzülüyoruz” dedi.

Ligi şampiyon tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden tecrübeli kaleci, şunları söyledi: "Neticesinde sezonu çok güzel bir yerde bitirdik. Sezon başında özel arkadaşlar seçilip de getirildi. Sezon başında çok yaşlı bir takım var dediler. Eskilerin deyimiyle ‘Papaz’ futbolcu çok dediler. Herkes birbirine olan saygısı çok fazlaydı. Buda zaten bizi başarıya götürdü. Kötü gidişatta ise herkes birbirine destek verdi. Sahip çıktık birbirimize. Bu sadece futbolcular arasında olmadı. Başkanımızdan, teknik ekibine, futbolculardan, yedek futbolculara kadar, masöründen malzemecisine kadar herkes birbirine sahip çıktı. Geçen sene burada mağlup olduğumuzda bile bizi soyunma odasında çağırıp alkışlayan bir taraftarız vardı. Başarıda böylelikle geldi zaten. Emeği geçen herkese çok çok teşekkür ediyorum."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız