SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gerçekten 'Sanık' Anne Baba mı?

A- A+ PAYLAŞ

Köyde oturan anne adayı doğum sancıları tutunca ilçeye getirilmek üzere yola çıkarıldı.. Ancak, bebek yolda dünyaya geldi.. İlçeye varıldığında, solunum güçlüğü çeken bebeği kurtarmak mümkün olmadı..

Doğanyol ilçesinin Koldere Köyü’nde oturan 23 yaşındaki anne adayı A.İ., doğum sancıları başlayınca ve doğum bir türlü gerçekleşmeyince 28 yaşındaki eşi M.İ. tarafından, Doğanyol Sağlık Ocağı’na getirilmek üzere yola çıkarıldı. 06.00 sıralarında köyden yola çıkarılan genç anne adayı, yolda bebeğini dünyaya getirdi. Bu kez hem anne, hem bebeğin yaşamı tehlikedeydi.. İlçe Sağlık Ocağı’na varıldığında, bebek nefes almakta zorlanıyordu ve kısa bir süre sonra da öldü.

Jandarma, olayı “İhmal ve Kazaen Ölüm” olarak vukuat raporuna aldı, Cumhuriyet Savcısı’na bilgi verildikten sonra bebeğin cesedinin otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Malatya Grup Başkanlığı’na gönderildiğini bildirdi..

Vukuat Raporu’nun en altındaki “vukuat sayısal cetveli”nde, bu “İhmal ve Kazaen Ölüm” olayının “sanığı” 2, “yakalananı” 2 olarak belirtiliyordu. Anlaşılan, genç anne ve baba, “sanıktılar”, bebeğin ölümünden dolayı.. Peki “ihmal”in sanıkları gerçekte bu anne baba mıydı?..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız