SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gerekçeli Kararı Bekliyoruz'

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:10:18
'Gerekçeli Kararı Bekliyoruz'
A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un kulüp avukatı Şahin Evin, Malatyaspor Kamu Davası'nda mahkemenin verdiği kararın ardından gerekçeli kararın çıkmasını beklediklerini söyledi. 

Malatyaspor'da, 'Dernekler Kanunu'na muhalefet, hizmet nedeniyle görevi kötüye kullanma' iddiasıyla ilgili olarak açılan kamu davasında mahkeme, 4 Temmuz'daki duruşmada kararını açıklamıştı. Türk futbolu tarihinde ilk olma özelliğini taşıyan davanın yankıları sürerken, herkes gerekçeli kararın açıklanmasını beklemeye başladı.

Malatyaspor'un avukatı Şahin Evin, verilen kararı olumlu karşıladıklarını ifade ederek, gerekçeli kararın açıklanmasından sonra bir değerlendirme yapacaklarını söyledi.

Evin, gerekçeli karardan sonra kulübün uğradığı zararların tahsili yoluna gideceklerini belirterek, "Kararı genel anlamda olumlu karşıladık. Ama mahkeme henüz gerekçeli kararını belirtmediği için tam gerekçesini bilmiyoruz. Gerekçeli karar verildikten sonra tam bir değerlendirme yapabileceğiz. Şu anda gerekçeli kararı bekliyoruz. Mahkemenin gerekçeli kararı doğrultusunda kulübün uğradığı zararların tahsili yoluna gideceğiz. Bu konuda çalışmalarımızı yürüteceğiz. Bayramdan sonra gerekçeli kararın açıklanmasını bekliyoruz" dedi.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız