SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gereken Adımlar Atılmalı"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:02:40
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Aday Adayı Osman Timurtaş (sol baştaki), seçim çalışmalarını çeşitli kuruluş ziyaretleriyle sürdürüyor.

Timurtaş'ın çalışmalarına ilişkin basın bülteni şöyle:

"AK Parti Malatya Milletvekili A.Adayı Osman Timurtaş, Yeşilyurt Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. Muhtarların yoğun katılım gösterdiği ziyarette konuşan Timurtaş, “Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi muhtarlar yereldeki en güçlü temsilcilerimizdir. AK Parti hükümeti ile birlikte muhtarlarımızın şartlarında iyileştirmeler olmasına rağmen yine de özlük haklarıyla ilgili birtakım yasal düzenlemelerin yapılması gerekiyor. Sonuçta muhtarlar da atama ile değil seçimle iş başına geliyor. Bir muhtardan dinlediğiniz sorun aslında bütün mahallelinin yaşadığı sıkıntıyı ifade eder. Muhtarlarımızın daha rahat çalışması için onların talepleri dinlenmeli ve bu taleplerin gerçekleşmesi için gereken adımlar atılmalıdır. İnşallah göreve geldiğimizde de sizlerle birlikte uyum içerisinde çalışarak şehrimizi iyi yerlere taşıma gayreti içerisinde olacağız” dedi.

Timurtaş’ın derneklerine yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Şahbaz ise şunları dile getirdi: “Muhtarlarımıza göstermiş olduğu ilgi için Osman Bey’e teşekkür ederim. Hakkınızda hayırlısı ise şehrimizden vekil olarak Ankara’ya gidersiniz. Tüm aday adaylarından olduğu gibi sizlerden de seçildiğiniz takdirde muhtarlarla sağlıklı bir iletişim kurmanızı bekliyoruz. Derneğimiz adına sizlere başarılar diliyorum."

BASKİLLİLER DERNEĞİ ZİYARETİ..

AK Parti Malatya Milletvekili A.Adayı Osman Timurtaş, Baskilliler Sosyal, Kültür, Eğitim ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti.

Ziyarette Baskil’in ulaşım sorunuyla ilgili bir video da izleyen Timurtaş şunları söyledi: “Malatya birçok yerden göç almış ve almaya da devam eden bir şehir. Bunun doğal sonucu olarak da çok sayıda hemşehri derneğine ev sahipliği yapıyor. Bu dernekler, hemşehrilerin toplumsal olarak kaynaştırılmasında ve onların ekonomik, kültürel, sosyal ve psikolojik yönden karşılaştıkları sorunların çözülmesinde büyük rol oynamaktadır. Hepimizin bildiği üzere Baskil’in özellikle bir yol sorunu var. Görev aldığımız takdirde Malatya’da yaşayan Baskillilerin bu sorunu ile ilgilenmek bizlerin asli sorumluluğu altında olacaktır. Başkanımıza bizleri misafir ettiği için teşekkür ediyor iyi çalışmalar diliyorum.” 

Baskilliler Dernek Başkanı Yunus Görgün ise Timurtaş’ın yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek şunları söyledi: “Baskil başta kayısı yetiştiriciliği olmak üzere Malatya ekonomisine çok ciddi katkı sağlayan bir ilçe. Baraj kenarında olması sebebiyle de kayısının doğal olaylardan en az etkilendiği bölgede yer alıyor. Bütün bunları göz önünde bulundurduğumuzda Baskil’i Malatya’ya entegre edecek ve Baskillilerin sorunlarını kısmen rahatlatacak olan yol sorununun bir an önce çözüme kavuşturulması gerekiyor. Bu konuyla ilgili belli bir mesafe kat edildi ancak daha fazla siyasi desteğe ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Baskilliler olarak milletvekili adaylarımızdan seçildikten sonra da taleplerimizi Ankara’ya iletmede elçilik görevi görmelerini bekliyoruz. Hakkınızda hayırlısının olmasını diliyoruz.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız