SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gereken Cevap 29 Mart'ta!'

A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin, kafaları karıştırmaya yönelik birtakım iddiaları ve söylentileri ortaya atanlara 29 Mart seçiminde gereken cevabın verileceğini belirtti.

Şahin, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, Kentsel Dönüşüm Projesi'nin uygulanacağı mahallelerde vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi için çaba gösterdiklerini vurguladı. "Devlet ve bürokrasi halk için vardır. Bugüne kadar halka rağmen değil hep halkla birlikte olduk" diyen AKP Malatya İl Başkanı Şahin, "Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki sıkıntının çözümü milletvekillerimiz tarafından, dernek başkanı ve üyelerine müjde şeklinde duyurulmak istenmiştir. Bunu siyasi şov olarak asla algılamadık" şeklinde konuştu.

Malatya Belediyesi hizmet binasının yıkılmasının da siyasi malzeme yapıldığını dile getiren Şahin, "Yıkılması sonucu şehrimizin prestij meydana kavuşma şansı olacaktır. Belediye başkanımız il dışında olduğundan toplantımıza katılamamıştır. Bu konudaki gerekçelerini bizlerle paylaşmıştır. Bu konudaki çalışmasını ve düşüncelerini bizler de desteklemekteyiz" ifadelerini kullandı.

"Ne acıdır ki, geçmişteki belediye başkanlığı görevi sırasında aynı binanın yıkılması yönünde 1999 yılının Temmuz ayında alınan belediye meclisi kararı kendisine hatırlatıldığında ifadelerinde nasıl bocaladığını yine hemşehrilerimizin gözlerinden kaçmadığını görmekteyiz" diyen Mustafa Şahin, kafaları karıştırmaya yönelik birtakım iddiaları ve söylentileri ortaya atanlara 29 Mart seçiminde gereken cevabın verileceğini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız