SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gereken Destek Verilmiyor'

A- A+ PAYLAŞ

Wushu Federasyonu tarafından 5 ilde şampiyona yapılma kararı alındığı, ancak Malatya'da şampiyona yapılması için gereken desteğin verilmediği ileri sürüldü.

Wushu Fedarasyonu Malatya İl Temsilcisi Uğur Evren, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Wushu Federasyonu Başkanlığı koordinasyonluğunda, Merkez Hakem Komitesi (MHK) tarafından Kahramanmaraş, Diyarbakır, Gaziantep, Malatya ve Osmaniye illerinde Doğu ve Güneydoğu illeri Wushu şampiyonası yapılması karara alındı. İlk etabı Osmaniye'de 29-30 Mayıs günleri gerçekleştirilecek. Sözü edilen şampiyonaya Wushu hakemi olarak ben de katılacağım" ifadelerini kullandı.

Malatya'da Wushu Federasyonu'nun aldığı kararı uygulayıp Wushu doğu şampiyonası düzenlemeyi planladıklarını, ancak Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü'nce gerekli desteğin verilmediğini ileri süren Uğur Evren, "Wushu doğu şampiyonası düzenlenmesi ilimizin tanıtımı açısından önemlidir. İç turizmi de canlandıracak ve ilimizin tanıtımını sağlayacak olan bu şampiyonanın Malatya'da yapılması için ilgili ve yetkililerden destek bekliyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız