SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Gerekeni Yapacağız''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Başkanı Haşim Karadağ, kulüp binasında basın mensuplarının çeşitli sorularını yanıtlarken, Malatyaspor için ne gerekiyorsa onu yapacaklarını söyledi.

Malatyaspor Başkanı Karadağ, basın mensuplarının sorularına verdiği kısa yanıtlarla, çeşitli konulara ilişkin görüşlerini açıkladı. Sorular ve yanıtlar şöyle:

SORU: Malatya'ya geldiniz.. Programınız?
KARADAĞ: 1 haftada Malatya’da kalacağım, buradaki çalışmaları bitireceğim..

SORU: Ne gibi çalışmalar?..
KARADAĞ: Kongreden sonra 1-2 gün kaldık. Yıkıcı olarak değil, yapıcı olarak geldik. Ne gerekiyorsa onu yapacağız.

SORU: Transferdeki son durum?
KARADAĞ: Bir iki tane daha alternatif alacağız. Pek birşey kalmadı.

SORU: Bilet satışlarını canlandırmak için yapacaklarınız?..
KARADAĞ: Geçen sene Bursaspor 1. lige çıkmak için 18 bin kombine bileti sattı. Malatya’ya diyoruz ki.. Destek, destek.. Bu hafta içerisinde yemekli toplantılar yapacağız. Net görüş alacağız. İnsanların Malatyaspor’a gerçek desteğini görmek istiyoruz.

SORU: Belediye başkanıyla görüşmeniz olacak mı?..
KARADAĞ: Tabi ki görüşeceğiz.. Hatta kongreden sonra bütün kurumları ziyaret edecektik. Özür dilerim bunu yapamadık. Önümüzdeki zaman kısaydı. Takımla ilgili kararlar almamız gerekirdi. 1-2 günlük acilen yapılması gereken işleri yaptıktan sonra Malatya’ya gelip, onları yerine getireceğiz.

SORU: Nasıl bir Malatyaspor hedefliyorsunuz?
KARADAĞ: Malatyaspor’a gerçekten gelir getirecek projeler üretmemiz gerekir. Yarın birgün bıraktığımızda değişik yerlerden biraz para gelirse, Malatyaspor kendi ayağı üzerinde durabilir. Gider çok, gelir hiç yok.. Bir taraftan şampiyonluğa giderken, bir taraftan borç ödeyeceğiz. Futbolcuların parası var, vergi borcu, SSK borcu, piyasa borcu..

SORU: Bundan sonra neler olacak?
KARADAĞ: Ben yapacaklarımı değil, yaptıklarımı anlatırım. Malatya için ne gerekiyorsa, ne yapılacaksa onu yapacağız. Hiçbir fedekarlıktan kaçınmayacağız.

SORU: Hikmet Karaman’ı tercih nedeniniz?
KARADAĞ: Hikmet Karaman tartışmasız bir isim. Olması gereken en iyi hocayı biz getirdik. Kendisi de şu an büyük zevkle çalışıyor. Sanki 40 yıllık Malatyalı gibi çalışıyor. Hikmet hocayla kesinlikle hedefe ulaşacağımıza inanıyorum.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız