SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gerekirse Projeyi Değiştireceğiz'

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:59:16
'Gerekirse Projeyi Değiştireceğiz'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da yapılacak olan en büyük caminin projesi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın talebi nedeniyle değiştirilecek.

Malatya Belediyesi yanında, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk’un yaptıracağı Mehmet Kavuk Camisi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Malatya ziyaretinde Erdoğan’a iletildi.

Yeri konusundaki tartışmaların iletildiği Başbakan Erdoğan’ın ve projesi konusunda çekincelerini ilettiği bu nedenle projenin yeniden ele alınacağı öğrenildi.

Konuya ilişkin açıklama yapan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, “Otelde ayak üstü görüşme imkanı bulduğumuz Sayın Başbakanımız, cami yapımı konusunda tebriklerini iletti. ‘Cami olunca, ayağım yerden kesilir. Yeri konusunda bir şey söyleyemem ama proje Selçuklu mimarisi olduğu söylendi. Selçuklu mimarisine fazla benzemiyor’ dedi. Sayın Başbakanımızın önerilerini aldık. Projenin mimarı ile görüşeceğiz. Muhtemelen proje tadilatına gidilecek. Gerekirse projeyi değiştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Malatya Belediyesi yanında, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk tarafından aynı anda 6 bin kişinin namaz kılabileceği Malatya’nın en büyük camisinin yapılması için yer belirlenmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız