SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gerekli Cevap Verilecek"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:53:53
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Teşkilatı, yerel seçim çalışmaları kapsamında Melekbaba Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Mahalle toplantısında konuşan AKP Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkçi, 17 Aralık operasyonlarıyla milletin iradesine ipotek konulmak istendiğini kaydetti.

Bülent Tüfenkçi, milletin iradesini koruyup, kollamaya devam edeceklerini ifade ederek, “Biz millete hesap veririz. Milletten yetki alırız. AK Parti 2001 yılında kurulduğunda, ‘Bu devleti ve hükümeti millet yönetir’ dedik. Bunun mücadelesini verdik. Biz, sizin iradenizin mücadelesini verdik. 17 Aralık’ta yapılanlar bu milletin iradesine ipotek koyma operasyonlarıdır. Başbakanımız ve AK Parti’nin üzerinden, Türkiye’yi dizayn etme operasyonudur. Ama biz sonuna kadar milletin iradesini korumaya ve kollamaya devam edeceğiz. 17 Aralık’ta, AK Parti’nin yaptığı hizmetlerden rahatsız olanlar bir araya geldiler. İmam hatiplerin önünün açılmasından rahatsız olanlar, Kuran kursunun açılmasından rahatsız olanlar, faizlerin düşmesinden rahatsız olanlar, Anadolu Aslanları’nın sermayesinin önünün açılmasından rahatsız olanlar, bir gecede milyar dolarları alıp götürenler, Türkiye’nin mazlum ve mağdurlardan yana dünyada ses getirmesinden rahatsız olanlar bir araya geldi. Ama biz dimdik durarak bu oyunu bozduk. İnşallah milletimizde 30 Mart’ta sandıkta oynanan bu oyunlara karşı gerekli cevabı verecektir” şeklinde konuştu.

“MALATYALILARA EN İYİ HİZMETLERİ YAPTIK”

Malatyalılara en iyi hizmetleri yaptıklarını ifade eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Ahmet Çakır, şunları söyledi:

“Biz aldatan siyaset yapmadık. Yaptığımız işleri de abartarak söylemedik. Göreve geldiğimiz günden buyana gece-gündüz demeden, halka hizmet anlayışıyla çalıştık. Bu anlamda da her noktaya hizmet getirdik. Malatya merkezin dönüşümünü sağladık. Birçok projeyi hayata geçirdik. Her nokta bizim için büyük önem taşıyor. Kilometrelerce düzenlemeler yapıldı. Malatya’nın hangi noktasında yaşarsa yaşasın, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti götürdük. Malatya için önemli yatırımlar yaptık. Şire Pazarını baştan sona yeniliyoruz. Son derece modern bir çarşı yapıyoruz. Maketler çıkarılmış ama hizmet edilmemişti. Biz oraya da hizmeti götürdük. Bakırcılar Çarşısı’nda çalışma yaptık.”

“MİLLETİMİZ GEREKLİ CEVABI VERECEKTİR”

AKP Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Bayram Taşkın, 30 Mart yerel seçimlerinin Türkiye ve Malatya için büyük önem taşıdığını ifade ederek, “Bu seçim, Milletin bütün maddi varlıklarını sömüren, milli iradeyi hiçe sayan, milletin manevi değerleriyle alay eden darbeci zihniyet ile milletin manevi değerleriyle yoğrulmuş ak kadroların, yeni Türkiye’nin seçimi olacaktır” dedi.

“PROJELERİMİZ VE EKİBİMİZLE GÖREVE HAZIRIZ”

AK Parti’nin Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkanlığı adayı Hacı Uğur Polat, 30 Mart’tan sonra Malatya’nın yeni bir olguyla tanışacağını söyledi.

Polat, Malatya için hep birlikte yeni bir süreci başlatacaklarını ifade ederek, “Yılların özlemi olan, bütün siyasetçilerimizin hep vaat ettiği, hedef koyduğu büyükşehir hayali gerçekleşti. 30 Mart’tan sonra büyükşehir olarak yolumuza son sürat devam edeceğiz. Malatya’nın her noktasına en iyi hizmeti vereceğiz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız