SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gergin Gece

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:29:47
Gergin Gece
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da karşıt görüşlü iki grup arasında çıkan gerginlik, emniyet ekiplerini harekete geçirdi. 

İddiaya göre, Kavaklıbağ Mahallesi Halep Caddesi üzerinde üniversiteli bir gruba, karşıt görüşlü başka bir grup saldırıp kaçtı. Yaklaşık 60 kişilik grup Niyazi Mısri Caddesi üzerinde kendilerine saldıranları aradı. Bu esnada bölgeye, çok sayıda sivil polis ve çevik kuvvet gönderildi.

Yaklaşık 15 dakika sonra cadde ve sokaklarda toplu halde dolaşan grup, bir süre olayın yaşandığı cadde üzerinde bekledikten sonra dağıldılar. Gerginlik nedeniyle Malatya Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler bölge ve siyasi parti önlerinde güvenlik önlemlerini yoğunlaştırdı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız