SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gergin Maç ve Yine Kaleci Şenol!

A- A+ PAYLAŞ

Samsun'da oynanan "gergin" maçta, Malatyaspor'un "asabi" kalecisi Şenol yine ön plana çıkarıldı. İddiaya göre Şenol, Emniyet Müdür Yardımcısına hakaret edip üzerine yürümüş!

İHA'nın Samsun mahreçli haberinde yer alan iddialar şöyle:

"..Türk Telekom Lig A'da oynanan Samsunspor-Malatyaspor maçında gergin anlar yaşanırken, Malatyaspor kalecisi Şenol, Samsun Emniyet Müdür Yardımcısı Sebahattin Artun'a hakaret ederek üzerine yürüdü.

Samsunspor ile Malatyaspor arasında Samsun 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşma gergin bir ortamda geçti. Kıran kırana geçen karşılaşmayı Samsunspor, 1-0 kaybetti. Karşılaşmanın ilk yarısında yediği golle 1-0 mağlup duruma düşen Samsunspor, ikinci yarıda oldukça hırslı oynamasına ve pozisyon bulmasına rağmen gol atmayı başaramadı.

Karşılaşmanın ilk yarısında taraftarlar ile diyaloğa girerek maçın gerginleştiren Malatyaspor kalecisi Şenol'u, Samsun Emniyet Müdür Yardımcısı Sebahattin Artun taraftarı tahrik etmemesi yönünde ikaz etti. Bu duruma tepki gösteren kaleci Şenol, Emniyet Müdür Yardımcısı Artun'a hakaret etti ve yakışıksız sözler söyledi. Tecrübeli kaleci Şenol, hakemin ilk yarının bitiş düdüğünü çalmasının ardından kalesinden çıkıp reklam panolarının üzerinden atlayarak Sebahattin Artun'a saldırmak istedi.

Takım arkadaşları ve diğer polisler tarafından engellenen Şenol, soyunma odasına götürüldü. Şenol, bu davranışından dolayı taraftar tarafından yuhalandı. Maçın son dakikalarında her iki takımın futbolcuları arasında da yaşanan gerginlik, diğer oyuncuların araya girmesiyle büyümeden önlendi.

Karşılaşmada Samsun polisi, çevik kuvveti, özel hareket polisi ve jandarmanın yanı sıra, Trabzon'dan da çok sayıda çevik kuvvet polisi önlem aldı. Karşılaşma, polisin aldığı olağanüstü önlem sayesinde saha içinde yaşanan gerginliklerin dışında olaysız sona erdi..."

Haberin en son paragrafında, saha içinde yaşanan gerginlik dışında olay olmadığı öne sürülürken, başka ajans haberlerinde, dışarıda Samsunlu bazı taraftarlarla polisin çatıştığı, bir polisin yaralandığı bilgileri yeraldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız