SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gerginliği Yumuşatacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:54:04
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Selim Pilten, 10 Haziran Pazartesi gönü İnönü Stadı’nda saat 20.30’da başlayacak olan Türkçe Olimpiyatları’na bütün Malatyalıları davet etti.

Malatya Sağlıkçılar Derneği’nin (SADER) ev sahipliği ile düzenlenen basın açıklamasında konuşan Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Selim Pilten, 10 Haziran Pazartesi gönü İnönü Stadı’nda saat 20.30’da başlayacak olan Türkçe Olimpiyatları’na geniş katılım isteyerek, “Dünyanın değişik ülkelerinden gelecek çocuklar Türkçe’nin ve Türkiye’nin ön plana çıkması ile kardeşlik ve birlik daha da pekiştirilecektir” dedi.

SADER Başkanı Necmettin Gürbüz ise,”Evrensel barışa doğru diyoruz. Barış için Türkçemizin bütün dünyaya barış dili olarak yayılması için bu organizede yer aldık. Coşku ile düzenleyip, iyi bir ev sahipliği yapacağımızı ümit ediyorum” dedi.

Türkçe Olimpiyatları’nın Malatya Koordinatörü Hasan Yıldız da, “Türkçemizin sevgi ve barış dili ile ülkemizde son günlerde yaşanan gerginliği yumuşatacağını ümit ediyoruz” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız