SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Geri Dönüşüme Destek

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:17:37
Geri Dönüşüme Destek
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren ve yönetim kurulu üyeleri Yeşilyurt Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Cavit Aslan'ı ziyaret ederek, çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler aldı. 

Yeşilyurt Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Cavit Aslan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmalar hakkında muhtarlara bilgiler verdi. Aslan, “Yeşilyurt Belediye Başkanımız Sayın Hacı Uğur Polat'ın direktifleri doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz projeler kapsamında Yeşilyurt İlçe sınırlarında bulunan 82 mahallemizde muhtarlarımızla birlikte ihtiyaç sahibi olan ailelerimizin tespitini yaptık. Şu anda bin 127 ailemize günlük 2 bin 457 ekmek yardımı yapmaktayız. Ayrıca bu ailelerimize Ramazan ayında gıda fişi dağıtımı gerçekleştirdik” dedi.

Yeşilyurt Belediyesinin projelerini anlatan Cavit Aslan, “Yine Sosyal İşler Müdürlüğü olarak Keşke Projesi kapsamında mahallelerimizde yetim olan çocukların tespitini yaparak, bu çocuklarımıza ne istediklerini sorduk ve çocuklarımızın isteklerini formlara doldurduk. Tablet, bisiklet, elbise, forma, oyuncak araba alarak yetim çocuklarımızın kapısını çaldık ve şu ana kadar 200 yetim çocuğumuzun isteklerini yerine getirerek, hediyelerini kendilerine verdik. Ayrıca Yeşilyurt Belediyemizin başlatmış olduğu Geri Dönüşüm Evleri Projesi kapsamında toplanan elbiseler müdürlüğümüz bünyesinde oluşturulan ekipler tarafından temizlenip, tamiri yapılarak beden beden ayırımı yapıldıktan sonra ütülenerek poşetlenip raflara diziliyor. Daha sonra ihtiyaç sahibi ailelerimiz buradan istedikleri kıyafeti gelip alıyorlar” sözlerini kaydetti.

Muhtarlar ise yapılan çalışmalara teşekkür ederek, “Özellikle geri dönüşüme bırakılan elbiselerin çok güzel değerlendirildiğini gözlerimizle gördük. Vatandaşlarımız, ihtiyaç fazlası elbiselerini geri dönüşüm evlerine getirmeliler, bizler de bunun için gerekli çalışmaları yapacağız. Proje kapsamında emeği geçen başta Yeşilyurt Belediye Başkanı Sayın Hacı Uğur Polat'a, Yeşilyurt Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Cavit Aslan ve personeline teşekkür ederiz” dediler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız