SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Geride Acılı Eş ve 2 Çocuk Kaldı

0
Güncellendi - 2016-10-13 05:32:56
Geride Acılı Eş ve 2 Çocuk Kaldı
A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz günlerde Malatya’daki feci kazada hayatını kaybeden Suriyeli kadının, Gaziantep’in İslahiye ilçesindeki sığınma kampından Malatya’ya misafirliğe geldiği ortaya çıktı. 7 aylık hamile olduğu öğrenilen talihsiz kadın geride 2 çocuk ve acılı bir eş bıraktı.

8 Ekim’de Malatya’da yaşanan kazada freni patlayan hafriyat yüklü kamyon yaklaşık 2-3 kilometre gittikten sonra Beydağı Mahallesi'ndeki 2 katlı bir eve girmişti. Feci kazada kamyon sürücüsü ağır yaralanırken evde bulunan Suriyeli aileden 7 aylık hamile olan Sena Audi hayatını kaybetmiş, evde bulunan 5 kişi de yaralanmıştı.

Kazanın ardından geriye 2 öksüz çocuk ve acılı bir eş kaldı. Feci kazada hayatını kaybeden Sena Audi'nin ise 2015 yılında iç savaşın yaşandığı Suriye’nin Humus kentinden kaçarak Gaziantep’e geldiği ve İslahiye ilçesindeki kampa yerleştiği öğrenildi.

Kazadan kısa süre önce Faruk ve Sena Audi çiftinin, yanlarına 2 çocuklarını da alarak Malatya’daki kardeşleri Mehmet Audi’ye misafirliğe geldikleri ortaya çıktı. Geldikleri misafirlikte eşini ve karnındaki çocuğunu kaybeden Faruk Auid, şimdi kazadan yaralı olarak kurtulan çocukları Ahmet ve Meryem ile yaşam mücadelesi veriyor.

15 günlüğüne misafir olarak geldiği Malatya’da eşini kaybeden Faruk Audi çocukları ile birlikte artık İslahiye’ye dönmeyeceğini ve Malatya’da yaşayacağını söyledi. Mehmet Audi, ağabeyi ve ailesinin kamptan izinli olarak 15 günlüğüne yanlarına geldiğini belirterek böylesine acı bir kazayla karşılaştıklarını söyledi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • hacidodo (7 yıl önce)
    Allah şehadeti ni kabul etsin İnşeallah Allahumme amin. Ailesine sabır versin İnşeallah
    0
    0
    Yanıtla