SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Geriden Gelen Daha Şanslıdır"

0
Güncellendi - 2017-11-08 01:57:03
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Lig (BAL) 2. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un orta saha oyuncusu Erdal Küçükkara, Erdağ İnşaat Dumlupınar Spor’u yenerek, galibiyet serisini sürdürmek istediklerini söyledi.

Grubun 7.haftasında deplasmanda Elazığ Yolspor’u 6-0 yenerek, üst üste ikinci galibiyetini alan Yeşilyurt Belediyespor’da moraller üst seviyeye çıktı. Puanını 10 yükselyen ve beşinci sıraya yükselen yeşil beyazlılar, ligin 8.haftasında sahasında konuk edeceği Erdağ İnşaat Dumlupınar Spor maçının hazırlıklarına başladı.

Yeşiltepe 1 nolu sahada, teknik direktör İsmail Tekin nezaretinde gerçekleştirilen antrenmana bütün futbolcular katıldı.

Antrenman sonrası gazetecilere açıklamada bulunan takımın orta saha oyuncusu Erdal Küçükkara, “Takımdaki hava yavaş yavaş düzelmeye başladı. Kötü sonuçlardan sonra bir moral galibiyetine ihtiyacımız vardı. O moral galibiyetini de Şehit Kamil Belediyespor maçında aldık. Elazığ Yolspor deplasmanında da bunun devamı geldi. İnşallah bu haftada kazanıp, seriyi üç maça çıkarmak istiyoruz. Bu ligde geriden gelenler her zaman daha avantajlıdır. Bunu hep gördük. İnşallah bu haftada kazanıp, rakiplerimize gözdağı vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Küçükkara, Adıyaman 1954 Spor, 62 Pertek Spor ve Dersimspor’un iyi kadrolara sahip takımlar olduğuna dikkat çekerek, şunları söyledi:

“Takımla güçlü kadrolar kurmuşlar. Bu ligi bilen futbolculara sahipler ama bizde öyleyiz. Geçen seneden çok tecrübeli futbolcular var. Takımdaki futbolcuların birçoğu da geçen seneden kalan futbolcular. Bu havayı iyi biliyorlar. 2-3 senedir bu grupta top oynuyorum ve her geriden gelen takımların daha şanslı olduklarını görüyorum. Şampiyonluk potasına son haftalarda daha rahat giriyorlar. Bizde inşallah onu yapacağız. İlk maçlarımızda rakiplerimize karşı galibiyet alamadık ama ikinci maçlar var. Burada yenemediysek, orada yeneriz. Bu sene rakiplerimizi yakalayıp, şampiyon olacağız.”

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız