SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Geriye Dönüş Olmamalı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:07:23
A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Gürses Kılıç, ligi en iyi şekilde bitirip, gelecekle ilgili planlamayı daha sonra yapmayı düşündüklerini söyledi. 
     
Kılıç, Nurettin Soykan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Diyarbakırspor karşısında önemli bir 3 puan aldıklarını ifade ederek, bundan sonra hem mücadele hem de oyun anlamında üzerine koyarak ilerlemeyi planladıklarını belirtti. 
     
Diyarbakırspor galibiyetiyle Balıkesirspor karşılaşmasının ikinci yarısındaki kötü görüntüyü de ortadan kaldırdıklarına inandığını bildiren Kılıç, alt sıralardaki takımlardan kopmak için de bu galibiyetin kendilerine büyük katkı sağladığını söyledi. 
     
Kılıç, ''Balıkesirspor maçının özellikle ikinci yarısında tempo ve arzulu oyun anlamında sıkıntılarımız vardı. Bu da bizi bir revizyona itti. Daha coşkulu ve daha tempolu oynayabileceğimizi düşündüğümüz oyuncularla Diyarbakırspor maçına başlamak istedik. Bunda da başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Kaleci Zeki, karşılaşmada önemli bir hamle yaptı. Yan toplarda da eksiklik hissetmedik. Onun dışında Emrah önemli bir oyun sergiledi'' diye konuştu. 
     
Amaçlarının bu yıl ligi en iyi yerde bitirmek olduğunu dile getiren Kılıç, şöyle devam etti: 
     
''Ligi en iyi şekilde bitirip, gelecekle ilgili planlamayı daha sonra yapmayı düşünüyoruz. Hem mücadele hem oyun anlamında üzerine koyarak gitmemiz gerektiğine inanıyorum. Artık geriye dönüş tekrar olmamalı. Matematiksel olarak her şey devam ettiği sürece hiçbir şeyi garantilemiş değiliz. Puan ya da puanlar almayı düşünüyoruz. Bu takımda hak eden oyunculara ilk 11'de yer vermeyi planlıyoruz. Gelecekle ilgili planlama için süremiz olacaktır. Ama şu an için ligi en iyi şekilde bitirmeyi düşünüyoruz.'' 
     
Bu hafta sahalarında Gaziosmanpaşa ile karşılaşacaklarını anımsatan Kılıç, rakibin iyi futbol oynadığını ve orta sıralarda yer aldığını ifade ederek, bu maçı da kazanmak için sahaya çıkacaklarını kaydetti. 
     
Kılıç, takımda Gökhan Çakır ve Alparslan'ın hafif sakatlıklarının bulunduğunu, bu oyuncuların tedavilerinin devam ettiğini sözlerine ekledi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız