SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gevrek: "1-2 Transfer Daha Olabilir"

0
Güncellendi - 2016-08-07 20:47:59
Gevrek:
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un Kulüp Başkanı Adil Gevrek, takımın iyi bir kamp süreci geçirdiğini ifade ederek, eksiklerin tamamlanmasıyla birlikte lige hazır hale geleceklerini söyledi.

Takımın Bolu Atatürk Stadı’nda Boluspor ile oynadığı ve 1-1 kaldığı hazırlık karşılaşmasını izleyen Gevrek, karşılaşma sonrası gazetecilere açıklamada bulundu.

Gevrek, takımın performansının kendilerini memnun ettiğini kaydederek, teknik heyet ve futbolcular arasında iyi bir uyum olduğunu ifade etti.

Takımın Bolu Abant’taki ikinci etap kamp çalışmalarını tamamladığını dile getiren Gevrek, “Takımımız kamp çalışmalarını noktaladı. Yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde son hazırlık maçımızı PTT 1. Lig ekibi Boluspor ile oynadık. Takımımızın ortaya koyduğu performans ve mücadele bizleri mutlu etti” dedi.

“1-2 TRANSFER DAHA OLABİLİR”

Adil Gevrek, takımın yeni sezona en iyi şekilde hazırlandığını belirterek, şunları söyledi: “Yeni sezon hazırlıkları kapsamında takımımız 4 hazırlık karşılaşması oynadı. Bu hazırlık karşılaşmalarının 2’sini kazandık, 2’sinde ise berabere kaldık. Tabi hazırlık maçları ölçü değil ama gelecek adına bizlere umut verdi. Takımdaki mevcut futbolcular ile yeni katılan oyuncularımız arasında güzel bir uyumun olduğunu gördük. Takımımız, takım olma yolunda ciddi bir adım atmış. Önemli olanda budur. Takım oturmaya başlamış.”

Transfer çalışmalarını noktalamadıklarını da kaydeden Gevrek, özellikle forvet mevkii için 1-2 transfer daha yapabileceklerini de sözlerine ekledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mustafa (7 yıl önce)
    Adil başkan iyi insan olabilirsiniz lafım yok. Ama futbol bilginiz, yöneticiliğiniz yokdenecek kadar vasat. Hakkınızı yemeyeyim uç yıl öncesine göre biraz çıta yükseliyor ama bu Malatyaspor çıtasının çok altında.
    0
    0
    Yanıtla